Suroviny
Porce: 3-4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 539 kJ / 1 802 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,22 g |
Tuky | 120,13 g |
Vláknina | 0,20 g |
Cholesterol | 1,42 g |
Sodík | 7,99 g |
Sůl | 19,99 g |
Sacharidy | 7,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 13. 11. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Hermelínové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DwA
Moje poznámka
Hermelínové karbanátky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2DwA
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 14 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 14 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 15 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 15 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 15 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 17 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 17 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 17 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 18 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka před 22 hodinami
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka před 22 hodinami
Tématické fráze:
hermelínové karbanátky,
hermelínove placky,
hermelinové karbenatky,
hermelinovy karbanatek,
hermelín do mrazáku,
hermelín v mražáku,
karbanátky s hermelínem,
hermelínové karbanátky recept,
karbanatky z hermelinu,
hermelinove karbanatky se sunkou,
karbanatek s hermelínem,
hermelinovy karbanatky,
hermelínové karbanátky,
hermelínová karbanátek,
muže se dát hermelín do mrazáku,
hermalinové karbenátky,
karbanátky s hermelín recept,
karbenátky z hermelín recept,
karbenátky z hermelínu,
recept hermelínové karbanátky
Suroviny:
sýr hermelín,
šunka,
vejce,
strouhanka,
pažitka,
podravka
Komentáře (10)
V mrazáku asi hodinku, ale záleží na mrazáku, kamarádka měla nějaký super freezer, tak stačila půl hodinka.
Pavli,asi by to chtělo v postupu opravdu trošku upřesnit,jestli do mrazáku dát pouze hermelín,nebo i tu uzeninu a na jak dlouho
Jinak je to dobrá,chutná bašta