Pečivo z chlebové mouky
Suroviny
Porce: 12 ks
Nutriční hodnoty
Energie | 10 470 kJ / 2 502 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,20 g |
Tuky | 87,15 g |
Vláknina | 37,10 g |
Cholesterol | 72 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 359,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Došla mi hladká mouka a tak to celé vzniklo. Bulky jsou měkoučké a nadýchané, tak mi ta hladká mouka ani nescházela.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 11. 2019 16:22
byla smazána i druhá, protože jednoznačně nebylo pečivo z chlebové mouky, barva to prozradila
27. 11. 2019 09:38
26. 11. 2019 10:51
3. 8. 2016 15:30
3. 8. 2016 13:48
2. 5. 2013 09:10
2. 5. 2013 08:58
1. 5. 2013 20:40
1. 5. 2013 20:27
2. 2. 2013 21:48
2. 2. 2013 20:13
2. 2. 2013 17:30
2. 2. 2013 12:04
1. 2. 2013 16:54
1. 2. 2013 16:50
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 9 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 12 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 14 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 17 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 19 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 6 hodinami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 6 hodinami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 7 hodinami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 7 hodinami
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 8 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 9 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Buchty po ránu: Makové houstičky podle Josefa Maršálka jsou tmavší a aromatičtější díky chlebové mouce
VIDEO: Eliška otestovala, kde mají v Praze nejlepší větrník. Našla skvost, podprůměrně suroviny i jedno překvapení
Perličky jsou drůbež původem z Afriky, s modrým masem a pronikavým hlasem
Další recepty
Tématické fráze: chlebové bulky chleba z žitné mouky pečivo z tmavé mouky domácí pečivo z žitné mouky pečivo bez pšeničné mouky chleba ze žitné mouky mouka na chleba recept na chleba z žitné mouky pšeničná mouka hladká chlebová žitne pečivo chléb ze žitné mouky hladka chlebova mouka chleba bez mouky chleba z tmavé mouky chleb z zitne mouky pecivo z hladke mouky chlebová bulka recepty z tmave mouky pšeničná mouka hladká chlebová recept recepty z zitne mouky
Suroviny: mouka chlebová hladká, mouka tmavá chlebová žitná, sádlo, voda, sůl, cukr, droždí sušené, semínka sezamová
Pečivo z chlebové mouky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6k5
31 názorů