Pšeničné rohlíky (pečivo)
Suroviny
Porce: 8-9
Nutriční hodnoty
Energie | 8 882 kJ / 2 123 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,45 g |
Tuky | 49,75 g |
Vláknina | 15,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,41 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 353,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2012 15:34
Jsou nádherné +, určitě upeču
9. 1. 2012 11:40
indulina28: Jednoduše. Suroviny na omládek dobře promícháš v míse a zakryté necháš 45 minut kynout. Pak přidáš zbytek surovin, vymísíš těsto, které necháš 60-80 minut kynout, můžeš ho během kynutí i promísit.
Pak propracuješ, rozdělíš na dílky a ...dál podle receptu
Pak propracuješ, rozdělíš na dílky a ...dál podle receptu
7. 1. 2012 10:40
+1
7. 1. 2012 06:54
vas recept je velmi krasny a me se velice zamlouva,ale bohuzel nemam dom.pekarnu muzete mi prosim poradit jak to udelat i bez toho..diky a bodik je zaslouzeny
6. 1. 2012 22:23
Rohlíčky opravdu jako z pekárny-krásné malované+14
6. 1. 2012 18:29
Caty,nádhera. Koukám,že se vyvýjí 2.díl ?
6. 1. 2012 18:20
krása, jako vždy
6. 1. 2012 17:35
cathleen: moc Ti děkuji za vysvětlení. Zase jsem o něco chytřejší. Příště, až se budu chystat na rohlíky, tak příjdou na řadu tyto rohlíčky
6. 1. 2012 17:23
Moc krásné rohlíčky,vydařené jako vždy!+10
6. 1. 2012 16:19
Rohlíčky jak malovanéuž je mám vytisklé a vyzkouším od tebe Ivo je vše co se pečiva týče 9 je tam
6. 1. 2012 15:53
cathleen: ivo, všichni stárneme - tak musí i omládek
6. 1. 2012 15:39
děkuju všem za chválu, budu moc ráda, když vyzkoušíte. Včera jsem je dělala znovu (poprvé jsem si nenapsala gramáž jedné mouky), jako bulky, potřené jen vodou místo vejce a
6. 1. 2012 15:37
finneta: utěšuj se tím, že to nejsou bílé, vatové rohlíky a nejdou tak na tloušťku .....možná
6. 1. 2012 15:32
srettka:pošli recept na hrujabez
ivčo. co k tomu dodat. takže i tento rok je moje předsevzetí, že zhubnu, v čudu. o víkendu do nich půjdu.
ivčo. co k tomu dodat. takže i tento rok je moje předsevzetí, že zhubnu, v čudu. o víkendu do nich půjdu.
6. 1. 2012 15:28
BILKOVAI: Protože je v něm kvásek (omládek), který má kynout asi 45 minut a pak už být zapracován do těsta. Kdyby po jeho vykynutí následovalo vsypání zbytku surovin, předehřev a teprve míchání těsta, omládek by dál jen stál a stárnul, zaypán a zalit zbytkem surovin....
Mívám v kuchyni chladněji a tak když chci, aby mi těsto kynulo v teple, zapnu po jeho umíchání na 1-2 minuty program Pečení, pak vypnu a těsto nechám v zavřené pečce nakynout.
Mívám v kuchyni chladněji a tak když chci, aby mi těsto kynulo v teple, zapnu po jeho umíchání na 1-2 minuty program Pečení, pak vypnu a těsto nechám v zavřené pečce nakynout.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 11 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 2 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 4 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 6 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Co je omládek a kam jej použít? Chuť pečiva dovede povýšit k dokonalosti
Náš život s celiakií: Jak jsme pátrali po bezlepkových těstovinách, kde je sehnat a které u nás nakonec vyhrály?
Další recepty
Tématické fráze: rohlíky z prášku do pečiva rohlíky recept domácí rohlíky s práškem do pečiva domácí rohlíky od hrušky recept na bílé pečivo domácí bílé pečivo recept rohlíky wwwhruska.cz domácí rohlíky z prášku do pečiva recept na rohlíky bílé pečivo recepty domaci rohlik s praskem do peciva hruška peče rohlíky bile pecivo recept domácí bílé rohlíky domácí pečivo hruška rohliky z prasku rohlík recept domaci pecivo od hrusky rohlíky z prášku do pečiva
Suroviny: voda, sladěnka, droždí, mouka hladká, voda, olej, sůl, cukr, mouka hladká, mouka chlebová pšeničná, sladěnka
Pšeničné rohlíky (pečivo)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jOpv
24 názorů