Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 877 kJ / 3 317 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 98,60 g |
Tuky | 56,84 g |
Vláknina | 30,72 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 29 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 587,36 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 2. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Moje poznámka
Pivní houstičky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/XVPm
Nejnovější recepty
Jahodovo-jogurtový pohár
Přidáno před 1 hodinou
Tarhoňa se zeleninovou omáčkou s tuňákem
Přidáno před 3 hodinami
Rychlý litý koláč s třešněmi a drobenkou
Přidáno před 5 hodinami
Fazole podle Gabči
Přidáno před 5 hodinami
Škvarkové pagáčky
Přidáno před 9 hodinami
Řezy s meruňkou
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Banánový chléb (Banana bread)
Lunaskira před 20 minutami
Jablková buchta s tvarohem
Vladislav. před 3 hodinami
Ovocné tvarohové knedlíky
Jamca před 3 hodinami
Borůvkový máslový koláč
MisaVysa před 3 hodinami
Babiččiny blbouny
Dejnaj před 3 hodinami
Jahodová zmrzlina
sidonie před 4 hodinami
Pikantní kuřecí křídla
vakl1 před 4 hodinami
Hrnková buchta
Fatima2 před 4 hodinami
Butter chicken podle Pavla Berkyho
Suzy8 před 5 hodinami
Rybízová piškotová buchta
bobina.c před 5 hodinami
Tématické fráze:
pivní housky,
domácí housky jako od pekaře,
pivní buchta,
pivní housky recept,
recept na pivní housky,
domácí pivní housky,
pivni houska,
pivní domácí housky,
pivní housky v domácí pekárně,
recept housky pivní,
recept na housky od pekare,
těsto zadělané pivem,
pivni housky nebo rohliky,
domácí housky posyp,
domácí pivní houska,
chleba mě nadýmá rohlík ne,
bagetky zadělané pivem,
recept na rohlíky zadělané pivem,
pivní rohlky,
recept na rohliky a housky
Suroviny:
mouka hladká,
mouka polohrubá,
droždí,
cukr,
olej,
pivo světlé,
sůl,
mák,
kmín celý,
sůl hrubá,
semínka sezamová
Komentáře (14)
Jen bych na tohle množství dala maximálně 30 g droždí (a ne 80 g) - těsto, zadělané a kynuté v pekárně potřebuje mnohem méně droždí než jiná těsta...z hromady droždí vás pak může pálit i žáha a taky to nadýmá.
A tekutinu (pivo) by bylo dobré odměřit a do receptu dopsat - ten, kdo někdy do pekárny za provozu dolíval tekutinu na zředění, ví o čem mluvím - rozstřikující se tekutina bude nejen v prostoru pekárny, ale větší množství bude vystřikovat až ven.