Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Recept jsem okoukala na veganských stránkách níže uvedených. Trochu jsem si receptík upravila a můžu doporučit :-)
Zveřejněno 20. 3. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Moje poznámka
Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xjOr
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 5 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 5 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 5 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 18 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 19 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno 3. 5. 2025 06:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 10 minutami
Pizza Valencia
Alena194 před 12 minutami
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Tom_Krupa před 16 minutami
Pizza šneci z domácího těsta
Qw13 před 1 hodinou
Cizrnová polévka s mangoldem a zeleninou
Masula před 1 hodinou
Bábovka s povidly
jvsjvrj před 1 hodinou
Jahodový džem
Jolinka před 1 hodinou
Hovězí (kližka) na houbách
mb130 před 1 hodinou
Drobenkový koláč s pudinkem a jahodami
UnholyKetty před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Veronika.Hrozna před 2 hodinami
Tématické fráze:
naložené tofu,
naložené tofu recept,
jak naložit tofu,
veganský hermelín,
použití tofu,
nakládné tofu recept,
nakládané uzené,
chilli tofu recepty,
tofu nalozene,
nalozene z tofu,
tofu recepty pro vegany,
vegan sýr recept,
nakladaný hermrlin,
naložený tofu,
naložené tofu ala hermelín,
naložený sýr tofu,
kde sezenu tofu,
nakládané uzené tofu,
recept na naložené tofu,
vegansky nakladany syr
Suroviny:
tofu,
cibule,
pepř černý,
koření nové koření,
bobkový list,
koření grilovací,
olej,
sůl,
Komentáře (10)
Mikrobiální syřidla jsou vyrobena synteticky a slouží jako náhrada za syřidla živočišného původu. Hlavním srážecím enzymem je zde proteáza plísně Mucor miehei, která se získává přírodní fermentací. Mikrobiální syřidla jsou nejčastěji používána při výrobě vegetariánských a veganských sýrů.
Tofu se vyrábí ze sušených sójových bobů, které se namočí do vody, rozdrtí a uvaří. Směs se rozdělí na pevnou drť (okara) a sójové „mléko“. Do sójového mléka se přidávají srážecí soli, jako jsou chloridy a sírany vápenaté a hořečnaté, aby se oddělila sýřenina od syrovátky.😊
Pouze jsem přidala ještě česnek, bobkáč, nový koření a pepř, tak jak se dává do klasiky.