Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 34 263 kJ / 8 189 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 146,89 g |
Tuky | 411,00 g |
Vláknina | 92,40 g |
Cholesterol | 1,87 g |
Sodík | 129 mg |
Sůl | 0,59 g |
Sacharidy | 929,44 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 12. 4. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Moje poznámka
Jemný flapjack
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/OX8Q
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 20 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 31 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
flapjack recept,
flapjack,
quinoove vlocky recept,
nepečený flapjack,
recept na flapjack,
co je flapjack,
co je to flapjack,
pečený ovesny flapjck,
flep jack,
flapjack recept bez masla,
koláč flapjack,
flapjack bez másla,
recept flapjack,
cheesecake z ovesných vloček,
skotský dezert flapjack,
recepty quinoové vločky,
rozarkaa22,
arasidove medove flapjack,
ovesne vlocky dezert nepeceny,
vločky quinoové jako přílona
Suroviny:
vločky ovesné,
vločky amarantové,
vločky quinoové,
máslo,
med,
cukr třtinový,
žloutek,
oříšky,
ovoce
Komentáře (13)
Ale je pravda, že málokdo zatím ví, co se za názvem skrývá, a tak si do vyhledávače asi těžko zadá neznámé slovo a tudíž tento recept nebude vyhledávat příliš mnoho lidí. A to je škoda, protože jde o celkem zdravé mlsání.
Je to stejné jako s jinými názvy, které už u nás zdomácněly - dnes už se málokdo pozastaví nad názvem müsli, muffiny, cupcake nebo cheesecake.
Flapjack není český název,ale v anglicky mluvících zemích se používá normálně a v našich obchodech se zdravou výživou se také prodává pod tímto názvem(jen za trochu vyšší cenu).
Překladač mi to přeložil jako dort, ale spíš by se hodil ten obecnější moučník, co ty na to?
Jinak recept vypadá dobře, ale opravdu ten název bych upravila do obecnější podoby
Celá ta směs se přitlačí na plech, vyložený pečícím papírem a upeče se v předehřáté troubě (cca na 180°C asi 15 minut), krájí se ještě teplý, poté to jde těžko.
To je to, co jsem vyčetla asi z deseti receptů, trochu mi to připomíná nějaké musli tyčinky, nebo tak něco
Neříkám, že to tak musí být, prostě jsem na to jukla a toto jsem zjistila. Žádné povědomí o tomhle flapjackovi nemám a popravdě mě to ani neláká
http://wronski.cz/recept-na-flapjack
rozarkaa: