Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 612 kJ / 1 819 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,90 g |
Tuky | 129,41 g |
Vláknina | 0,98 g |
Cholesterol | 1,37 g |
Sodík | 2,15 g |
Sůl | 5,09 g |
Sacharidy | 14,67 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 14. 5. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Moje poznámka
Mleté mix po švýcarsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK2L
Nejnovější recepty
Jahodové košíčky
Přidáno před 6 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 6 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno před 16 hodinami
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Masové kuličky obalené v ostro-kyselé omáčce
Přidáno 7. 6. 2025 16:49
Smažený řízek podle babičky jednoho šéfkuchaře
Přidáno 7. 6. 2025 16:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 4 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 5 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 5 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 5 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 6 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 7 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 7 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 8 hodinami
Tématické fráze:
mleté maso mix recepty,
maso po švýcarsku,
vepřové maso po švýcarsku,
mleté maso po švýcarsku,
švýcarské maso,
recepty z mletého masa mix,
kureci maso po svycarsku,
vepřové po svycarsku,
mlété maso po švícarsku,
maso po svicarsku,
švýcarské mleté maso,
švícarské maso,
mleté maso-mix-recepty,
recept švýcarské maso,
mleté mix recepty,
vepřový po švýcarsku,
recept maso po švýcarsko,
recept maso po švýcarsku,
po švýcarsku mleté maso,
švýcarsko recept
Suroviny:
maso mleté,
máslo,
sýr nastrouhaný,
česnek,
smetana ke šlehání,
vejce,
slanina anglická,
sůl,
pepř
Komentáře (4)