Mleté mix po švýcarsku

Mleté maso Doba přípravy: asi 30-40 min. 3 názory

Mleté maso Doba přípravy: asi 30-40 min. 3 názory

Suroviny

500 g mletého masa
2 polévkové lžíce másla
150 g strouhaného sýra
1 stroužek česneku
1 smetana na šlehání
4 vejce
50 g kousek anglické slaniny
sůl
pepř

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso, sůl, pepř, česnek a 50g slaniny, opražíme na másle.

  2. Přelejeme do pekáčku malého nebo formy, přimícháme vejce, posypeme sýrem a zalijeme šlehačkou.

  3. Dáme péct asi 30min.na 170-180°c

  4. /Slanina být nemusí/.

Poznámka od kuchařky

Ze slaninou je to chutnější:-)

Komentáře k receptu Mleté mix po švýcarsku

  • trkalek trkalek

    Právě jsem našla rychlý recept na zítřejší oběd, ukládám a posílám bodík:yes:

    Odpovědět

  • Inka1 Inka1

    :-D:-D To se mi líbí, rychlé, snadné , určitě i výborné. Ukládám a posílam bodík :yes::yes:

    Odpovědět

  • jarda Kadic jarda Kadic

    To bude dobré,já na příkaz matičky dávám strouhaný sýr i do karbošů a sekané.Že to dělám po švýcarsku,tak to nevím ani já,ani matinka:-D:-D + bod:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: mleté maso mix recepty maso po švýcarsku vepřové maso po švýcarsku mleté maso po švýcarsku švýcarské maso recepty z mletého masa mix kureci maso po svycarsku vepřové po svycarsku mlété maso po švícarsku maso po svicarsku švýcarské mleté maso švícarské maso mleté maso-mix-recepty recept švýcarské maso mleté mix recepty vepřový po švýcarsku recept maso po švýcarsko recept maso po švýcarsku po švýcarsku mleté maso švýcarsko recept