Postup přípravy
Krok 1: Řízky osolte.
Krok 2: Do řízků z obou stran zatlučte strouhanku, řízek protáhněte vejci a rychle z obou stran mírně do zlatova usmažte.
Krok 3: Pekáč (zapékací misku) lehounce vymažte máslem, vyskládejte řízky, vše zalijte smetanou a zapečte. Podávejte z brambory, hranolky...
Zveřejněno 22. 2. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
Moje poznámka
Zatloukané řízky se smetanou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jRzz
Nejnovější recepty
Minimuffinky
Přidáno před 7 hodinami
Zapékané pirohy
Přidáno před 10 hodinami
Vepřové závitky s paprikami a hráškem
Přidáno před 11 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Přidáno před 12 hodinami
Husí prsa s bramborovo-hráškovým pyré
Přidáno před 12 hodinami
Kuřecí sendvič
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kulajda se sušenými houbami
Moanka před 4 hodinami
Pečená bylinková vepřová kýta
Tomas_K před 6 hodinami
Sváteční maková bábovka
Eri86 před 6 hodinami
Svěží jahodový dort
Lauri74 před 7 hodinami
Jablečný koláč s ovesnými vločkami
Nikola73 před 7 hodinami
Chleba s vajíčkem - snídaně nebo večeře
bobnak před 7 hodinami
Kedlubny v sýrovém těstíčku
Sahula před 7 hodinami
Provensálská vepřová kýta
Monkrizova před 8 hodinami
Ovocný jogurťák
danila před 9 hodinami
Tématické fráze:
zatloukané řízky,
řízky naruby zapečené se smetanou,
rizky naruby se smetanou,
obraceny rizek se smetanou,
zatloukaný řízek,
rizky na slehacce,
vepřové řízky ve šlehačce,
řízky ve šlehačce,
veprove rizky na smetane,
řízek se smetanou,
obrácený řízek ve šlehačce,
trojobal naruby,
veprove rizky se smetanou,
vepřové řízky na šlehačce,
šlehačkové řízky,
obrácené řízky se šlehačkou,
obrácený trojobal,
řízky se šlehačkou,
řízky naruby ze šlehačky,
veprovy rizek v trojobalu se smetanou
Suroviny:
řízek vepřový,
strouhanka,
vejce,
šlehačka,
sůl
Komentáře (14)