Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozházení ptáčci na smetaně pro pohodlné kuchařinky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2009 09:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie767 kJ / 183 kcal
Bílkoviny3,27 g
Tuky9,85 g
Vláknina7,50 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 368 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy18,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Sissi

17. 7. 2010 16:44

Opravdu výborný, dnes jsme měli s přítelem k obědu a moc si pochutnával. Fakt výborný nápad a hlavně je to celkem rychlé.:yes:;-)Jen jsem to nepekla, dala jsem to vše do tlakáče a bylo. Pak už jsem jen přidala smetanu a zahustila.:-p

Boubelinda

13. 7. 2009 14:54

Moschus, teda receptík fajn. Bohužel jsem měla málo masa, takže bylo bro fuč:-(. Zahustila jsem smetanou, vajíčko naházela do omáčky a přidala trochu sterilované kapie. Moc si rodinka pochutnala

Bibinka Bibinka

18. 2. 2009 20:42

Já taky zásadně dělám na sporáku, ale jak tak čtu, tak v té troubě to určitě vyzkouším, láká mě to a jsem na to zvědavá;-)

moschus

18. 2. 2009 20:19

Děkuji Vám všem za Vaše názory.:-)A pro ty,kteří raději vaří na sporáku.Samozřejmě je to možné.Ale z té trouby to má mnohem lepší chuť i barvičku.Pro Drobenku-Tímto způsobem samozřejmě lze tuto omáčku připravit.:yes:

Jana Pá

18. 2. 2009 18:00

Papriko, já zase raději v troubě - no, je to pohodlnější, než hlídat na sporáku:-? Ale zase musím uznat, nemám děti malé - jen psí kluky a na ty mohu "zařvat lehni:-!" a je klídek. Jinak jsem to zkoušela dle více receptů -" miš -maš, přidej-uber", výsledek je "skoro" stejný, což neubírá autorům na jejich receptech:-! Ale neustále si myslím, recept není "dogma":-! - každá si přidáme (viz , copak máme doma?) a musíme improvizovat (tedy já určite:-!) a výsledek máme na talíři, což hodnotím za "bodíka":yes:

spejsek

18. 2. 2009 17:47

dělám něco podobnéhoříkám tomu "Vysypané ptáčky!",Dělám z vepřového masa. Maso nakrájím na plátky,které naklepu, osolím, opepřím, potřu plnotučnou hořčicí a obalím v hladké mouce. Na oleji osmhnu cibuli, opeču platky masa a podleju,přidám hov. masox a nechám dusit, poté přidám na dudličky nakrájenou šuńku,nadrobno nakrájenou okurku, na kostičky nakrájené vejce natvrdo. Poté zahustím, dochutím pokud je třeba solí pepřem příp. hořčicí (té malinko jen tak pro chuť) a podávám s rýží. Moc nám to takto chutná:-/

Drobenka

18. 2. 2009 15:42

Nelíbí se mi, že všechny suroviny autorka jenom zalije vodou. Já bych nejdřív na slanině usmažila cibuli. Pak orestovala maso, mrkev, salám. Pak již podle receptu. Okurky bych do omáčky přidala těsně před dokončením.

Paprika Paprika

18. 2. 2009 13:09

Ta taky nezní špatně.:-p Přiznám se, že raději vařím na sporáku než v troubě, protože děti často lítají po kuchyni a na horkou troubu si spíš sáhnou než nahoru na sporák.;-)

maris maris

18. 2. 2009 09:31

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rozhazene ptacky ptáčky na smetaně ptáček na smetaně španělský ptáček na smetaně rozházený ptáček rozházený španělský ptáček ptáčci recept vysypaný ptáček vysypané ptáčky falesni ptacci recept ptacci recept ptacci recept na rozházené ptáčky rozházené španělské ptáčky rozházený ptáčky španělský ptáček se smetanou rozházené ptáčky recept ptáčci ptáčci omáčka házené ptáčky

Suroviny: maso, mrkev, slanina, okurka čerstvá, hořčice, cibule, salám měkký, masox, lák okurkový, smetana, podravka, maso

TopRecepty.cz

Rozházení ptáčci na smetaně pro pohodlné kuchařinky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/R6QL