Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí rízečky naruby

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min

30 min (30 min příprava)

7. 7. 2010 16:59

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 10. 2010 17:21

+6:yes::yes:moc dobrý receptík:-pJá dělávám i z vepřového,nebo hovězího masa,ale drůbeží a krůtí je krásně křehké:-p:yes:

--ReNi--

8. 7. 2010 12:57

krásně nazdobeno, krásně vyfoceno a chuť určitě vynikající :-) máš odemě bodík :yes::-D

sebena sebena

7. 7. 2010 22:36

Už jsem o tom někde slyšela tak to budu muset vyzkoušet, takže ukládám;-):yes:

Bibinka Bibinka

7. 7. 2010 19:56

Ovíku, to bude zajisté dobroučký a šťavnatý a ty máš 2.bod:yes:

Ivana Ch

7. 7. 2010 17:54

Moc zajímavé;-):-D:-)):-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Nové tituly!

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krůtí rizecky krutí řízky naruby krútí krůtí řízky kuřecí řízečky naruby vynikající recept na krůtu vynikající krůtí prsa řízky naruby vynikajici kruti rizky rízečky nejlepší řízky z krůty naruby krůtí řizky narubi řízky z krutích jater krůtí miny řízečky kruti rizecky recept křehké krůtí řízečky krůtí prsa naruby křehké krůtí krůtí řízky s hořčicí marinování krůtího mas

Suroviny: prsa krůtí, sůl, pepř, koření oregáno, strouhanka, vejce, omáčka sojová, hořčice, máslo, voda, olej

TopRecepty.cz

Krůtí rízečky naruby

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y9Dz