Řízky z krkovičky ve šlehačce

bestickova Kuchařka: bestickova

Doba přípravy: 45-50min 4 porce Vepřové maso 4 názory

Suroviny

4 řízky z krkovičky
vajíčko
hladká mouka
strouhanka
olej
sůl
pepř
šlehačka
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme klasicky v trojobalu. Na rozpáleném oleji opečeme do hněda, můžeme klidně i zprudka.

  2. Troubu si zahřejeme na 175°C, osmažené řízky dáme na pekáček, zalijeme šlehačkou, dáme do vyhřáté trouby a dopečeme do měkka, což je zhruba za 25-30 min dle masa.

Poznámka

Pokud tady někde recept je, klidně ho smázněte. Dneska je budeme mít na oběd k bramb. salátu, takže foto dodám později :-)

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 496 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Řízky z krkovičky ve šlehačce

Tématické fráze: krkovička na šlehačce krkovička se šlehačkou řízek z krkovičky rizek na slehacce dopečení řízků v troubě řízky v troubě se šlehačkou řízky z krkovičky vepřové řízky se se šlehačkou řízky z krkovice v troubě řízky se šlehačkou veprove rizky ve slehacce řízky pečené ve šlehačce vepřové řízky na šlehačce dopečení řízku kotleta s bramb. na ve šlehačce řízky se se šlehačkou řízky zalité šlehačkou řízky z krkovice krkovicka rizek vepřové řízky zalité šlehačkou

Zapomněl/a jsem heslo