Řízky z krkovičky ve šlehačce

Vepřové maso Doba přípravy: 45-50min 4 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 45-50min 4 názory

Suroviny 4 porce

4 řízky z krkovičky
vajíčko
hladká mouka
strouhanka
olej
sůl
pepř
šlehačka

Postup přípravy receptu

  1. Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme klasicky v trojobalu. Na rozpáleném oleji opečeme do hněda, můžeme klidně i zprudka.

  2. Troubu si zahřejeme na 175°C, osmažené řízky dáme na pekáček, zalijeme šlehačkou, dáme do vyhřáté trouby a dopečeme do měkka, což je zhruba za 25-30 min dle masa.

Poznámka od kuchařky

Pokud tady někde recept je, klidně ho smázněte. Dneska je budeme mít na oběd k bramb. salátu, takže foto dodám později :-)

Komentáře k receptu Řízky z krkovičky ve šlehačce

Tématické fráze: krkovička na šlehačce krkovička se šlehačkou řízky z krkovice dopečení řízků v troubě řízek z krkovičky řízky z krkovičky řízky z krkovice v troubě rizek na slehacce řízky se šlehačkou řízky zalité šlehačkou řízky v troubě se šlehačkou vepřové řízky se se šlehačkou veprove rizky ve slehacce řízky pečené ve šlehačce vepřové řízky na šlehačce dopečení řízku kotleta s bramb. na ve šlehačce řízky se se šlehačkou krkovička ve šlehačce slehackove rizky