Sýrové lívance
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 640 kJ / 1 109 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,34 g |
Tuky | 72,79 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 738 mg |
Sodík | 2,80 g |
Sůl | 6,92 g |
Sacharidy | 24,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 7. 2009 09:00
Díky
30. 7. 2009 11:59
Ještě za tepla jsou nejlepší.
30. 7. 2009 10:49
Mám dotaz,
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??
DÍKY
jak dloho po usmažení se má chod podávat ??
DÍKY
6. 4. 2009 17:20
o hodinu později... lívanečky jsem zmáknul, dělal jsem je na teflonové pánvi, protože nemám lívanečník, potom jsem je musel do ubrousku hodně vysušovat, protože mají tendenci nasáknout všechen olej a takový jídla nemám moc rád. ale tenhle recept ještě určitě použiju
6. 4. 2009 15:23
Milé dámy, jdu zkusit vyrobit livanečky, věřím, že to nebude žádná past a snad je zmáknu .
23. 3. 2009 23:26
Tak je to vynikající,sice jsem měla jen jeden druh sýra,ale vůbec nám to nevadilo,moc jsme si pochutnali,rychlé .
3. 3. 2009 11:22
Bibinko, tys byla u mě a odkoukala to
3. 3. 2009 10:42
Jani, nebo pocákat pánev vodou, já to dělám rozprašovačem, který používám i na rošení květin
3. 3. 2009 10:29
Ještě jsem včera vyčetla v nějaké chytré knížce, že aby se těsto nelepilo, má se pánev potřít syrovým bramborem
3. 3. 2009 08:36
CHválím,chválím,chválím. Budeme na tuty dělat.
2. 3. 2009 23:20
Moc děkuji za přínosné komentáře. Rozhodně putuje do "oblíbených" a co nevidět vyzkouším.... Snad se s tím nějak vypořádám...
2. 3. 2009 22:44
Mám úplně normální lívanečník a opravdu se to nelepi, jelikož ten sýr je spojený vejcem a moukou, tak se to tak nějak obalí a zůstane krásně ve vnitř.
2. 3. 2009 22:39
Tohle také dělám, většinou hermelín, Nivu, sýr Excellent mix a uzený sýr
2. 3. 2009 22:38
Těstičko by nemělo být ani řídké ani moc husté, prostě tak akorát. Takže množství strouhanky a mouky volím podle potřeby, strouhanku a mouku dávám ve stejném poměru. Tentokrát jsem použila eidam, nivu, uzený sýr a sýr se zeleným pepřem. Používám opravdu jakykoli sýr i hermelín a jednou jsem zkoušela i tvarůžky. Lívanečky jsou opravdu mc dobré a hlavně rychlé.
2. 3. 2009 22:35
Moc hezké, a nelepí se to? Je asi třeba nějakou lepší pánev, že?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rajská omáčka z rajských
Přidáno před 13 hodinami
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno před 21 hodinami
Citrusový džem
Přidáno 17. 5. 2024 10:55
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno 17. 5. 2024 08:53
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno 17. 5. 2024 07:49
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Právě bylo uvařeno:
Pikantní krevety v kokosovém krému
Fitulka uvařila před 3 minutami
Libečková polévka
Veronika.Hrozna uvařila před 18 minutami
Avokádo s vejci a cottage
divozenka666 uvařila před 32 minutami
Zapečené brambory s hermelínem
bohdana uvařila před 45 minutami
Losos ve smetanové omáčce s medem
Jajavv uvařil před 56 minutami
Škubánky na slano
CharlotteK@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Těsto na tvarohové ovocné knedlíky podle Romana Pauluse
Liberk uvařila před 2 hodinami
Domácí houstičky bez kynutí
Lucie Hertlova uvařila před 2 hodinami
Buřty na černém pivě
Monthy79 uvařil před 4 hodinami
Naložené ředkvičky
Zizalinka uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: lívance recept rychle livance lívance lívance recepty livance se syrem lívanečník recepty sýrové recepty teflonový lívanečník vareni livance se syrem jak udělat lívance livance s vejci sýrový lívanec nejlepší lívanečník syrové lívanečky ivona opiolová uzený sýr excellent jak vyrobit nivu rychlé lívance recept lívance rýchle křidýlka v těstíčku
Suroviny: sýr tvrdý, sýr eidam, sýr gouda, cibule, nať petrželová, sůl, pepř, mouka hladká, strouhanka, vejce, kypřící prášek, mléko, olej
Sýrové lívance
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M8RB
16 názorů