Kuřecí kousky se žampiony a kapary

maris Kuchařka: maris

Drůbeží maso 4 názory

Suroviny

400 g kuřecích prsou
1 cibule - použila jsem červenou
300 g žampionů
1-2 lžíce kaparů
1 lžíce paprikové pasty
sůl
olivový olej
hladkolistá petrželka
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky.

  2. V hlubší pánvi rozehřejeme trochu oleje a maso zprudka opečeme.

  3. Přidáme očištěné a pokrájené žampiony, jemně nakrájenou cibuli, osolíme a společně restujeme, až je maso hotové.

  4. Promícháme s paprikovou pastou, posypeme kapary a necháme je prohřát.

    Podáváme s těstovinami, na talíři zakápneme dobrým olivovým olejem a hustě posypeme petrželkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 57 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí kousky se žampiony a kapary

Tématické fráze: kuřecí kousky se žampiony kuřecí prsa se žempiony kuřecí na zampionech žampiony s kapary kureci prsa s kapari