Tatarák s kapary

1974andrea Kuchařka: 1974andrea

Předkrmy 2 názory

Suroviny

250 g kvalitního hovězího masa ( nejlépe svíčková nebo roštěnec )
1 menší cibule ( použila jsem červenou )
1 PL worcesteru
3 KL dijonské hořčice
1 PL rajčatového protlaku ( popř. kečupu )
1 PL posekaných kaparů
1 menší kyselá okurka
1 žloutek
čerstvě mletý pepř
podle chuti tabasco
sůl
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Maso naškrábeme nožem nebo jemně umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu posekané kapary, najemno nastrouhanou okurku, žloutek, vmícháme hořčici, protlak, worcester, tabasco , pepř a sůl.

  2. Vše důkladně promícháme a podáváme na topinkách potřených česnekem. Samozřejmě je možno servírovat maso se žloutkem v důlku a ostatní ingredience okolo, aby si každý dochutil podle svého.

Poznámka

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 199 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Tatarák s kapary

Tématické fráze: tatarák z lososa s kapary teleci tatarak tatarák jak servírovat tatarák tatarák s capari tatarák recept tatarák ládi hrušky recepty ládi hrušky levny tatarak hovezi tatarak s kapary tatarák s capary recepty teleci tatarák tatarák z telecího masa s kapary rajčatový tatarák co jsou kapary tatarák z telecího masa tatarák s olivami tatarák losos kapary tararak z kapary teleci tatarak s kapary kapary

Zapomněl/a jsem heslo