Tatarák s kapary

Suroviny

250 g kvalitního hovězího masa ( nejlépe svíčková nebo roštěnec )
1 menší cibule ( použila jsem červenou )
1 PL worcesteru
3 KL dijonské hořčice
1 PL rajčatového protlaku ( popř. kečupu )
1 PL posekaných kaparů
1 menší kyselá okurka
1 žloutek
čerstvě mletý pepř
podle chuti tabasco
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Maso naškrábeme nožem nebo jemně umeleme na masovém strojku. Přidáme k němu posekané kapary, najemno nastrouhanou okurku, žloutek, vmícháme hořčici, protlak, worcester, tabasco , pepř a sůl.

  2. Vše důkladně promícháme a podáváme na topinkách potřených česnekem. Samozřejmě je možno servírovat maso se žloutkem v důlku a ostatní ingredience okolo, aby si každý dochutil podle svého.

Poznámka od kuchařky

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Komentáře k receptu Tatarák s kapary

Tématické fráze: tatarák z lososa s kapary teleci tatarak tatarák recept jak servírovat tatarák tatarák tatarák s capari tatarsky biftek s kapary tatarák ládi hrušky recepty ládi hrušky levny tatarak hovezi tatarak s kapary tatarák s capary recepty teleci tatarák tatarák z telecího masa s kapary rajčatový tatarák jak servírovat na tatarák co jsou kapary tatarák z telecího masa tatarák s olivami tatarák losos kapary tararak z kapary