Pikantní pomazánka z lilku
Neobvyklá pomazánka pikantní chuti si jistě najde své příznivce. Lilek nebo také baklažán je rostlina příbuzná s bramborem a rajčetem. Je také s oblibou používán jako chutná náhražka masa ve veganské či vegetariánské stravě.
Postup přípravy
Zveřejněno 27. 4. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Moje poznámka
Pikantní pomazánka z lilku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jkzy
Nejnovější recepty
Cuketová bábovka
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové výpečky pánů z Hradce
Přidáno před 12 hodinami
Šlehačková ovocná bublanina
Přidáno před 12 hodinami
Dortík s pudinkovým krémem
Přidáno před 15 hodinami
Cuketové placky s koprovým dipem
Přidáno 25. 6. 2025 18:04
Cuketové muffiny s citronem
Přidáno 25. 6. 2025 14:00
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý chléb pro začátečníky (tmavý)
JARDAPA před 3 hodinami
Dršťková polévka I
Darwin před 5 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
ancciexo před 5 hodinami
Fofr bublanina
Barbora0431 před 6 hodinami
Ruské vejce
Ivyjg před 6 hodinami
Kolínkoto
Krenaroman před 7 hodinami
Škvarkové pagáčky
kubicova.maja před 7 hodinami
Sněhový rybízový koláč
ProchazkovaAndela před 8 hodinami
Hermelínový salát (nejen) s jahodami
Dasaja před 8 hodinami
Tématické fráze:
pasta z lilku,
pikantní pomazánka z lilku,
pomazánka z lilku,
lilek recepty,
lilek pasta,
pomazánka z lilku a cukety,
recepty lilek pomazánka,
lilek v mikrovlnce,
pomazanka z lilku nebo cukety,
pikantní lilek,
pomazanka z lilku avokáda,
pomazánky z lilku,
pikantní pomazánka,
pomazánka z pečeného lilku s křenem,
lilek tofu pomazanka,
lilek pomazanka,
pomazanka z lilku v mikrovlnce,
lilek a avokádo,
recept na pikantní pomazánku z lilku,
pomazánka z lilku recept
Suroviny:
lilek,
sambal oelek,
olej olivový,
sůl,
limetka,
česnek mědvědí,
petrželka hladkolistá
Komentáře (14)
K té Tvojí poznámce: taky jsem se naučila lilek ( i papriky ) péct na "crispu" , dokonce tak peču i česnek a je to parádně rychlé