Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 154 kJ / 1 232 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 172,14 g |
Tuky | 55,08 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,24 g |
Sodík | 728 mg |
Sůl | 1,53 g |
Sacharidy | 11,90 g |
Postup přípravy
Řízečky smažíme dozlatova.
Zveřejněno 1. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Mleté pivní řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2RG
Moje poznámka
Mleté pivní řízečky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/M2RG
Nejnovější recepty
Ciabatta bez hnětení
Přidáno před 1 hodinou
Rajčatový koláč
Přidáno před 4 hodinami
Piškotové rybízové řezy
Přidáno před 6 hodinami
Palačinky z přebytkového kvásku
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová polévka
Přidáno před 9 hodinami
Vymazlený hovězí guláš
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná bublanina s meruňkami
Tjadja před 12 minutami
Pomazánka Šmitec
mira65 před 14 minutami
Koláč kynutý litý s ovocem
Lidusenkaf před 41 minutami
Pomerančový cheesecake
Jitulisek před 1 hodinou
Vepřové na paprice
Bilou před 1 hodinou
Bramborové placky s nivou
vanilj před 2 hodinami
Koprová omáčka s vejci
Stepisek před 2 hodinami
Jemný hermelínový salát se smetanou
Mmelinda před 3 hodinami
Zapékaná brokolice se smaženou cibulkou
Ivet88 před 3 hodinami
Jemné kynuté tvarohové koláčky
Sramecek212 před 3 hodinami
Tématické fráze:
pivni rizecky,
mleté řízečky,
řízečky z mletého masa,
řízečky z vepřového mletého masa,
mleté kuřecí řízečky se sýrem,
mleté řízečky s nivou,
mlete rizecky, recept,
pivní sýr recepty,
kuřecí mleté řízečky,
pikantní mleté řízečky,
mleté řízečky z nivou,
recepty řízečky z mletého kuuřecího masa,
pivne rizecky,
pivni kuřeci řizečky,
recept mlete rizecky,
mleté řízečky s hermelinem,
rizecky z mleteho maa,
řízečky z mletého masa s nivou,
řízečky z mletého vepřového masa,
řízečky s hermelínem
Suroviny:
maso vepřové mleté,
mléko,
sýr pivní,
vejce,
sůl,
pepř,
nať petrželová,
mouka hladká,
vejce,
strouhanka,
olej
Komentáře (4)