Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 58 801 kJ / 14 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,80 g |
Tuky | 164,64 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 3 032,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Moje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Nejnovější recepty
Plněné papriky s rajskou
Přidáno před 2 hodinami
Krémové řezy s pudinkem a meruňkami
Přidáno před 3 hodinami
Cottage pomazánka s pórkem a ředkvičkami
Přidáno před 6 hodinami
Jemný špendlíkový koláč
Přidáno před 7 hodinami
Lečo podle Jožky Černého
Přidáno před 9 hodinami
Borlotti fazole se zeleninou v pikantní omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kynutý ovocný koláč s tvarohem
Tynaja před 11 minutami
Ovocné tvarohové knedlíky
horys před 1 hodinou
Vepřová kýta na smetaně
jtrecepty před 3 hodinami
Nejlepší koblihy, jaké znám
HanaS92 před 3 hodinami
Česnečka se sýrem - recept od babičky
wimra před 6 hodinami
Cuketove lasagne
vranova.dasa před 6 hodinami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
Ajisek před 7 hodinami
Celerová polévka s uzeným masem
Fitulka před 7 hodinami
Koláč s ovocem a tvarohem
Miri O7 před 7 hodinami
Tématické fráze:
mille feuille,
mille-feuille,
millefeuille,
mille foile,
mille feuille recept,
millefeuile,
mille-feuille recept,
mille-feuilles,
mille feuile,
mille feuille tisíc listů,
mille feillae,
millefeule,
millefeulie,
mile feuille,
mille feuilles,
millefemille,
dezert mille recept,
„být perplex”,
mille feuile kolač,
francouzský dezert mille feuille
Suroviny:
těsto listové,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
vejce,
máslo,
šlehačka,
cukr moučkový,
pudink
Komentáře (12)
Dá se koupit těsto, sice dražší, na papíru již rozválené. Dobře se s ním pracuje, dá se dělit i s papírem a ani byste ho nemusela ořezávat
Pokud chcete mít horní plát nerozfofrovaný při krájení řezů (ale lze to pěkně nakrájet "pilkou), tak zkuste jeden plát nakrájret na díly už před pečením (na papíru a neoddělovat - pečením se to rozestoupí) a po upečení poskládat na krémem potřené pláty a teprve následně řezy dokrojit
Technická:
"dáme péct klasicky dozlatova"
No, já peču při 220 až 230°C
Milfei - mrožovník
Přeloženo z jazyka Francouzština