Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 58 801 kJ / 14 054 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 92,80 g |
Tuky | 164,64 g |
Vláknina | 34,75 g |
Cholesterol | 1,20 g |
Sodík | 1,08 g |
Sůl | 2,12 g |
Sacharidy | 3 032,87 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Moje poznámka
Milfei - Mille Feuille
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/EB8k
Nejnovější recepty
Karbanátky s cuketou jako obláčky
Přidáno před 14 hodinami
Broskvovo-mandlový koláč
Přidáno před 14 hodinami
Dušená kuřecí stehna s rajčaty a paprikami
Přidáno před 18 hodinami
Košíčky Pavlova
Přidáno před 22 hodinami
Ostře-kyselá vietnamská polévka jako z asijského bistra
Přidáno 30. 7. 2025 08:00:07
Sýrové placky s houbami
Přidáno 30. 7. 2025 07:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pesto z medvědího česneku
jifin před 9 hodinami
Borůvkový drobenkový koláč šup-šup
MonikaHo před 9 hodinami
Kynuté borůvkové knedlíky
Rampepurda76 před 9 hodinami
Džem ze žlutých blum
Jarus87 před 9 hodinami
Fazolky na smetaně s hovězím masem vařeným
Kajkajak před 11 hodinami
Kořeněná černá čočka s mrkví
Lucie1001 před 11 hodinami
Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu
Knapsik před 12 hodinami
Rychlokvašky
mkab před 13 hodinami
Moje bramboráky
Jurcka před 13 hodinami
Pečený patizon
stockova.veronika před 17 hodinami
Tématické fráze:
mille feuille,
mille-feuille,
millefeuille,
mille foile,
mille feuille recept,
millefeuile,
mille-feuille recept,
mille-feuilles,
mille feuile,
mille feuille tisíc listů,
mille feillae,
millefeule,
millefeulie,
mile feuille,
mille feuilles,
millefemille,
dezert mille recept,
„být perplex”,
mille feuile kolač,
francouzský dezert mille feuille
Suroviny:
těsto listové,
mléko,
cukr,
pudink vanilkový,
vejce,
máslo,
šlehačka,
cukr moučkový,
pudink
Komentáře (12)
Dá se koupit těsto, sice dražší, na papíru již rozválené. Dobře se s ním pracuje, dá se dělit i s papírem a ani byste ho nemusela ořezávat
Pokud chcete mít horní plát nerozfofrovaný při krájení řezů (ale lze to pěkně nakrájet "pilkou), tak zkuste jeden plát nakrájret na díly už před pečením (na papíru a neoddělovat - pečením se to rozestoupí) a po upečení poskládat na krémem potřené pláty a teprve následně řezy dokrojit
Technická:
"dáme péct klasicky dozlatova"
No, já peču při 220 až 230°C
Milfei - mrožovník
Přeloženo z jazyka Francouzština