Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 543 kJ / 1 086 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 162,08 g |
Tuky | 46,13 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 513 mg |
Sodík | 6,64 g |
Sůl | 15,48 g |
Sacharidy | 4,85 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 5. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Uzená kotleta v bylinkové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk8V
Moje poznámka
Uzená kotleta v bylinkové krustě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vk8V
Nejnovější recepty
Brynzová pěna
Přidáno před 1 hodinou
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 5 hodinami
Hermelín zapečený v zelenině
Přidáno před 15 hodinami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 16 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Velikonoční nádivka z letáku Albert
radekfiala před 1 hodinou
Sýrová pomazánka na topinky à la tatarák
Didi07 před 2 hodinami
Buchta z jogurtu
husarikovalenka před 4 hodinami
Těstovinový salát s tuňákem a vejcem
Lucie1001 před 4 hodinami
Hrášková polévka podle Pohlreicha
Verunka 81 před 4 hodinami
Salát Coleslaw
bublinka.1 před 5 hodinami
Kuřecí plátky v bylinkové omáčce
RomanaMonika před 5 hodinami
Bublanina II
Frana74 před 6 hodinami
Řezy se zakyskou
Koffi před 8 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 8 hodinami
Tématické fráze:
kotleta v kruste,
uzená kotleta recepty,
uzená kotleta,
uzene maso v krustě,
bylinková krusta,
kotlety v kruste,
kotleta na bylinkách,
veprove medailonky v bylinkove kruste,
kotleta v bylinkach,
recept uzene maso v kruste,
recepty z uzene kotlety,
recepty z uzeného,
recepty - uzená kotleta,
maso v krustě,
kotleta na bylinky,
kotleta v česnekové krustě,
kotlety s bylinkovou krustou,
vepřová kotleta v bilinkové krustě,
kotlet v kruste,
vepřová kotleta v bylinkové krustě
Suroviny:
kotleta vepřová uzená,
petrželka zelená,
tymián,
žloutek,
olej,
hořčice kremžská,
pepř
Komentáře (6)