Vepřové česnekové kotletky

dzungila Kuchařka:

Vepřové maso 8 názorů

511

Suroviny

6 kotlet
2 stroužky česneku
1 větší cibule
2 lžíce plnotučné hořčice
olej
sójová omáčka
worcester
hladká mouka na zahuštění ( anebo instantní jíška )
1/2 lžičky vegety
sůl
pepř
plátek másla
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Kotletky naklepeme, okraje nařízneme, jednu stranu mírně osolíme, opepříme a druhou potřeme česnekem utřeným se solí. Zprudka opečeme na pánvi na oleji (nejdříve posolenou a popepřenou stranu, aby se česnek tolik nepřipaloval), vyjmeme a do pánve dáme osmahnout kostičky cibule.

  2. Vrátíme zpět maso, přidáme plnotučnou hořčici a zakápneme sójovou omáčkou a worcesterem. Vsypeme půl lžičky vegety, zalijeme vodou a trochu podusíme.

  3. Zavaříme moukou rozmíchanou ve vodě, anebo instantní jíškou. Stačí trochu, aby z toho nebyla omáčka. Přidáme plátek másla na zjemnění.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřové česnekové kotletky

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo