Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí
Suroviny pro 3
3
Nutriční hodnoty
Energie | 23 898 kJ / 5 712 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 621,56 g |
Tuky | 116,29 g |
Vláknina | 66,29 g |
Cholesterol | 2,71 g |
Sodík | 4,73 g |
Sůl | 9,57 g |
Sacharidy | 511,63 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ananasové kytičky
Přidáno před 2 hodinami
Bramborový guláš s klobásou a paprikami
Přidáno před 3 hodinami
Caesar salát wrap
Přidáno před 4 hodinami
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 18 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 18 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
Pavelvan uvařila před 12 minutami
Uzený vývar s uzenými knedlíčky
Fitulka uvařila před 44 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Mafka uvařila před 46 minutami
Gratinovaná cuketa s brambory
Fitulka uvařila před 56 minutami
Kuřecí chuťovky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Margot pohár
Foxina88 uvařil před 1 hodinou
Panenka pečená v pepřové omáčce
Irena_Hrr uvařila před 1 hodinou
Hermelínová pomazánka na topinky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Vepřový guláš
Kike Ciperka uvařila před 1 hodinou
Můj chleba - favorit č.1
Dolucie uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Řezník Martin radí, jak v obchodě poznat dobrý špekáček: Kvalitu prozradí nenápadné drobné detaily i barva uzeniny
Pěstujeme rajčata: Jak zvolit správnou odrůdu? Vybírat můžete podle tvaru a barvy, ale i velikosti či odolnosti
Ovocné kůže jsou zdravé a trvanlivé. Z velké úrody ovoce si připravte skvělé mlsání
Další recepty
Tématické fráze: salat z listu kedluben kedlubna s čínským zelím salát z čínského zelí a dižónské hořčice zelí z kedlubny se salámem zelí z kedlubny se salámem kuřecí maso citronový pepř
Suroviny: pepř citronový, strouhanka, mouka hladká, vejce, olej, prsa kuřecí, brambory, kedlubna, cibulka zelená, celer, zelí čínské, vejce, ocet balsamiko, olej olivový extra virgin, hořčice dijonská, cukr hnědý, sůl, pepř, pažitka, smetana zakysaná, kopr
Kuřecí řízek na citrónovém pepři se salátem z kedlubny a čínského zelí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WRwX
0 názorů