Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 141 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,68 g |
Tuky | 82,34 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Příloha - bramborová kaše.
Zveřejněno 9. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPAA
Moje poznámka
Býčí žlázy na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPAA
Nejnovější recepty
Koláč s tvarohem a rybízem
Přidáno před 38 sekundami
Lečo v omeletě
Přidáno 3. 7. 2025 08:29
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí papardelle (nebo tagliatelle)
janatka před 19 minutami
Rybízový koláč s drobenkou
kunananuk před 26 minutami
Květáková kari rýže s kokosovým mlékem
janatka před 27 minutami
Paštika z kuřecích jater
Janet.P před 57 minutami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Petulice před 3 hodinami
Vepřové kostky na česneku a rajčatovém pyré v pomalém hrnci
Petulice před 3 hodinami
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
chadimovaivana před 4 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
crazy.woman.cz před 6 hodinami
Tématické fráze:
byčí žlázy,
býčí koule,
recept na byci zlazy,
byci zlazy recept,
recept na býčí koule,
býčí žlázy recepty,
recepty býčí žlázy,
býčí koule recepty,
býčí koule recept,
řízky z bicích v kouli,
bičči koule recepty,
bicí zlazy,
recept byčí žlázy,
jak vypadají býčí žlázy,
recept na biči žlázy,
ovoce na špejli,
žlázy býčí recept,
recepty býčí koule,
recept na byci kule,
recept na bíčí koule
Suroviny:
býčí žláza,
bůček uzený,
cibule,
sůl,
pepř,
česnek,
olej,
sádlo
Komentáře (11)
Ta cibule by klidně mohla být šalotka? Co myslíš?