Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 141 kJ / 1 229 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 96,68 g |
Tuky | 82,34 g |
Vláknina | 14,70 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 2,30 g |
Sůl | 5,30 g |
Sacharidy | 22,05 g |
Postup přípravy
Příloha - bramborová kaše.
Zveřejněno 9. 6. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Býčí žlázy na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPAA
Moje poznámka
Býčí žlázy na špejli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPAA
Nejnovější recepty
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 13 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 13 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 13 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 14 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 14 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 1 hodinou
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 4 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 5 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 5 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 6 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 6 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 6 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 6 hodinami
Slané palačinky zapečené se šunkou a italským sýrem
Jan Nemec před 8 hodinami
Tématické fráze:
byčí žlázy,
býčí koule,
recept na byci zlazy,
byci zlazy recept,
recept na býčí koule,
býčí žlázy recepty,
recepty býčí žlázy,
býčí koule recepty,
býčí koule recept,
řízky z bicích v kouli,
bičči koule recepty,
bicí zlazy,
recept byčí žlázy,
jak vypadají býčí žlázy,
recept na biči žlázy,
ovoce na špejli,
žlázy býčí recept,
recepty býčí koule,
recept na byci kule,
recept na bíčí koule
Suroviny:
býčí žláza,
bůček uzený,
cibule,
sůl,
pepř,
česnek,
olej,
sádlo
Komentáře (10)
Ta cibule by klidně mohla být šalotka? Co myslíš?