Třípatrový svatební dort s motýly
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 90 787 kJ / 21 699 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 301,61 g |
Tuky | 632,04 g |
Vláknina | 65,50 g |
Cholesterol | 4,69 g |
Sodík | 2,27 g |
Sůl | 4,08 g |
Sacharidy | 3 668,22 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
postup na upečení korpusů:
http://www.toprecepty.cz/recept/18933-kakaovy-olej...
celková váha: 7,3kg
Na vrchní straně korpusu byla na přání nalepena fotografie novomanželů na jedlém papíru, okraj jsem začistila cukrovou polevou (jako když se zdobí perníčky).
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
10. 6. 2013 23:01
Předem děkuji za odpověď.
5. 5. 2013 19:08
kristyna.skorpilova@email.cz
14. 5. 2012 23:45
14. 5. 2012 18:10
2. 6. 2011 16:11
1. 6. 2011 10:15
23. 5. 2011 09:35
20. 5. 2011 19:12
20. 5. 2011 06:54
20. 5. 2011 02:41
19. 5. 2011 23:02
19. 5. 2011 20:13
19. 5. 2011 19:56
19. 5. 2011 18:26
19. 5. 2011 17:33
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 8 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno před 21 hodinami
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno 26. 4. 2024 11:10
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Sýrový chléb
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Právě bylo uvařeno:
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 41 minutami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 56 minutami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 1 hodinou
Tvarohovo-jablková bábovka
Bumbikm uvařila před 1 hodinou
Sušenky z ovesných vloček
Kometa10 uvařila před 1 hodinou
Hovězí roštěná
PavelM uvařila před 2 hodinami
Skořicový pletenec (Estonský kringel)
katkalepkova24 uvařila před 4 hodinami
Tvarohová bábovka
Petra2021 uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
8181bartova uvařila před 4 hodinami
Pikantni houbový guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Wurstsalat: Pikantní německá salámová pochoutka může být i z točeňáku nebo českých špekáčků, nejlepší je k pivu
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Další recepty
Tématické fráze: dort s motýly dort s motýlem dort motýl dort s motýli třípatrový svatební dort svatební dort třípatrový svatební dorty svatební dorty recepty svatební dort recept třípatrový dort luxusni svatebni dorty potravinové barvy gelové svatební dort postup svatební dort dorty s motylem svatební dorty třípatrové dort klávesnice svatební dorty písek dorty s motýly kristyna.skorpilova@email.cz
Suroviny: vejce, cukr písek, olej, kakao, mouka hladká, vejce, cukr písek, olej, kakao, mouka hladká, vejce, cukr písek, olej, kakao, mouka hladká, mléko, voda, mouka hladká, máslo, cukr moučkový, kakao, marmeláda, ovoce, hmota potahovací, potravinářské barvivo, zdobení cukrářské (pecičky), lepidlo cukrářské
Třípatrový svatební dort s motýly
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QNZ5
42 názorů