Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Býčí žlázy dušené v zelenině

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 40 min

40 min (40 min příprava)

4. 7. 2012 16:11

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota6 105 kJ / 1 459 kcal
Bílkoviny128,51 g
Tuky100,68 g
Vláknina2,01 g
Cholesterol460 mg
Sodík1 900 mg
Sůl4,65 g
Sacharidy8,78 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Šťávu k vepřovému masu lze také nahradit rozmícháním 1-2 pl hladké mouky+mleté papriky ve 200ml studené vody.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Anna Kocikova

20. 2. 2014 14:28

Jana Remkova:Děkuji:-K;-)

JanaDorazinova

20. 2. 2014 00:01

:yes::yes::yes: Jéé, to je krásné jídlo!! Přehlídla jsem!!:yes:

rozmarynaH

10. 7. 2012 10:17

Anna Kocikova:Díky Aničko za ozřejmění:-K, až se s touhle surovinou setkám u řezníka, vyzkouším. Minulý týden jsem poprvé ochutnala "hovězí líčko" v plzeňské restauraci "Purkmistr" a bylo báječné:-*. Ještě jednou díky :-)

Anna Kocikova

9. 7. 2012 16:39

rozmarynaH:rozmarýnko je to něco asi jako ledvinky a také to tak podobně chutná.Jen maso je jemnější a křehčí a myslím si,že kdo by tuto surovinu neviděl před vařením nepoznal by,co to vlastně je:-)
Všem za zájem, komentíky i bodíky děkuji:-K:-)

rozmarynaH

9. 7. 2012 13:55

Aničko, tenhle druh suroviny neznám, ani jsem ji u nás v krámu neviděla. Jakou to má strukturu a jak to chutná, respektive, k čemu bys to pro neznalce přirovnala:-? Posílám 10. bodík:-K:yes:

suslajda

5. 7. 2012 19:21

nechala bych se pozvat:-D:-D+9

nofrona

5. 7. 2012 18:54

Kuličková mňamka:-8:-p:-p:yes:

varilamyskakasicku

4. 7. 2012 22:28

Anna Kocikova: Aničko, já mám u tohoto rcp.:"Šťavnaté a chutné řízečky s býčích žláz" - také i přípravu, tak se koukni, nevím jinak,;-)

Anna Kocikova

4. 7. 2012 21:38

kedar:;-)Určitě si chutnat necháme:-p:-)ale brala bych i radu,jak správně na to připravování:-*

varilamyskakasicku

4. 7. 2012 21:22

Anna Kocikova: mám je tady Aničko někde, jsou lehké, velmi chutné:-K

rebeka

4. 7. 2012 20:46

kedar::-O a copak je na těchto něco špatně:-O:-?

kedar

4. 7. 2012 20:35

Devcata!:-) je unikum spravně pripravit býčí žlazy.ale...nechte si chtnat:-)

Anna Kocikova

4. 7. 2012 20:14

Za komentíky i hodnocení děkuji:-)):-K
Alenko na minutku je to také výborné a chutná moc dobře:-p:yes:
Bibinko ta zakoupená várka byla ůvodně pro Tebe,ale v tom horku a dlouhém cestování by to nevydrželo,tak se to opět sežerýnkalo u nás:-8:-))
Myško z této suroviny vařím velice ráda různé dobroty,ale na tu smaženou v trojobalu jsem si ještě netroufla:-OTu si dám vždy v restauračce,pokud je na jídelním lístku:-p:yes:
Sretti;-):-D:-D

srettka

4. 7. 2012 17:37

nojoo, v kociánkovo lhotě se zasejc kastrovalo, zasejc tam budou bejci, nýčko vlastně už volové, bučet fistulkou:-D
na oko fajnová mňamina, kdybych teda anitrochu netušila, z čehož ty kousky masa jsou:-))

jarka skrobakova

4. 7. 2012 16:33

:yes::yes::-))

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jak připravit býčí žlázy recept na býčí žlázy býčí žlázy šťáva k vepřovému masu recept recepty na byčí žlázy recept na bíčí žlázy příprava býčích žláz vaření a recepty bici zlazy býčí žlázy recept býčí žlázy recepty býčí žlázy se zeleninou recepty býčí žlázy bejci zlazy bíčí žlàzy bejčí žlázy recept bejčí žlázy recepty recept na byci koule bíčí žlázy na smetaně dušené bíčí žlázy vareni bych zlazy

Suroviny: býčí žláza, špek, cibulka lahůdková, paprika čerstvá bílá, rajče, česnek, kmín drcený, pepř mletý, šťáva k vepřové pečeni, libeček, petrželka, pažitka

TopRecepty.cz

Býčí žlázy dušené v zelenině

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j5Nv