Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka ze sardinek II

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

anete anete

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie154 kJ /
37 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,44 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 1 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rozmixujeme sardinky s máslem a cibulí, dochutíme plnotučnou hořčicí, popř.solí.

Zveřejněno 31. 3. 2009

Poznámka autorky anete

Výborný je k pomazánce chleba a pórek.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka ze sardinek II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1j4

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pomazánka ze sardinek II

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P1j4

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (12)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

Vaclav Fronek: píše: Je ovšem na každém čemu dá přednost a jak velké jsou jeho obavy. Já se musím přiznat, že dost nedbám na zdravou výživu, ale spíš co mi chutná.
No, já to mám nastavené podobně :-)

JanaDorazinova: Jasně!!! Tak Rama je sajrajt, ale zato pomazánkové máslo to je vrchol čistoty. :D :D Tohle normální člověk nevymyslí. :D :D

Pro Janu Remkovou-uplně s tebou souhlasím,není nad obyč máslo:-p

moc výborná pomazánka:yes:nejlépe na právě upečený domácí chleba a je to skvělá večeře :yes:

Je pravda, že máslo má jistě lepší chuť. Ale taky je pravda, že pomazánky v chladničce, zvláště pouze s máslem moc ztuhnou. (Obrovský problém to není, dají se na vteřinku dát před použitím do mikrovlnky jako, když chci mazat čistě máslo). Jinak se domnívám, že s tou chutí u zrovna pomazánky ze sardinek (ale i z ostatních rybiček- uzenáče apod)nedocení dostatečně chuť másla a jak píše Janička R. s těmi náhražkami, i já jsem četl a asi má pravdu, ale kde v dnešní době není něco nevhodného, nebo snad dokonce nezdravého. Vezměme to od ovoce až po uzeniny a knzervační látky a různé pomocné suroviny používané námi v kuchyni. Je ovšem na každém čemu dá přednost a jak velké jsou jeho obavy. Já se musím přiznat, že dost nedbám na zdravou výživu, ale spíš co mi chutná. Ahoj Václav.:-//

Samozřejmě že je lepší dát jen 100% máslo,ale v lednici to hodně ztuhne,takže proto přidávám trochu perly,aby se to dalo hned pěkně natřít na chleba.;-)

To je otrasné,aké šmejdy sa dneska vyrábajú.Určite je to samá voda.Takisto aj tvaroh.To už nieje normálne 1% tvaroh.To s tvarohom nemá nič spoločné.Už som minule rozmýšľala,že by som si spravila domáci tvaroh,lebo v neďalekej dedine na družstve začali predávať kravské mlieko.A zrovna dneska tu je aj jeden recept.Tak to asi vyskúšam:-));-)

Katarinko, myslím, že mnozí mají podobný problém. Nedávno jsem četla něco o těch máslech (Rama, Perla, Flora apod..) a od té doby to nekupuji. Někde dělali nějaký průzkum těchto tzv másel a zjistili, že to nežerou ani potkani a bez barviv je to jen šedá hmota.:-// A mimojiné i plné vody.:-// Dneska koupíš docela dobré máslo i za 15 kč,, nebo se dá nahradit sýrem, pomazánkovým máslem apod.;-)

Neviem čím to je,ale v poslednej dobe sa mi vždy pomazánka,ktorú robím z perly a podobných "masiel" zrazí.Už som sa naštvala a budem ju robiť len z pravého masla jak voľakedy,keď iné maslo nebolo.;-)

Tématické fráze:
pomazánka ze sardinek, pomazánky ze sardinek, pomazánka, pomazánka z tvarohu a sardinek, pomazánka sardinky, sardinky recept, pomazanka z sardinek, sardinková pomazánka s pomazánkovým máslem, pomazánka ze sardinek a tvarohu, sardinková pomazánka s máslem, pomazánky z tvarohu a sardinek, pomazánka z perly, sardinky recepty, sardinky pomazánka, pomazánka ze sardinek recept, pomazanka se sardinek, pomazánka ze sardinek v oleji, sardinky s máslem, sardinky s tvarohem, sardinky tvaroh

Suroviny:
sardinky v oleji, cibule, máslo, tuk perla, hořčice plnotučná, sůl

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu