Celozrnné koláčky s fazolovou pastou, teplou rajčatovou salsou a čedarem
Suroviny
Porce: 8 koláčků
Nutriční hodnoty
Energie | 5 086 kJ / 1 215 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,25 g |
Tuky | 50,90 g |
Vláknina | 45,13 g |
Cholesterol | 295 mg |
Sodík | 1,93 g |
Sůl | 4,73 g |
Sacharidy | 117,92 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 3 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka ze čtyř druhů sýra s pažitkou
Přidáno před 6 hodinami
Hruškový karamel
Přidáno před 7 hodinami
Snídaňový toust
Přidáno před 10 hodinami
Kynuté věnečky s mandlemi a skořicí
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice se staročeským zelím
Pavelvan uvařila před 17 minutami
Plátky panenky na másle
bohdana uvařila před 22 minutami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
Fitulka uvařila před 35 minutami
Pstruh pečený v troubě
Fitulka uvařila před 39 minutami
Drobenkový koláč s jablky
Fitulka uvařila před 44 minutami
Polévka s cizrnou, pórkem, bramborem
maresdag uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská polévka s fazolemi
Javor uvařila před 2 hodinami
Pečené vepřové koleno
Jirik S uvařil před 3 hodinami
Kynuté ovocné knedlíky
panilek uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pět variant chřestu: Krémová polévka pro labužníky, dokřupava osmažený v těstíčku a luxusní chuť má jako náplň v palačince
Bramborové šišky: Oblíbené sladké jídlo vyžaduje předem uvařené brambory, mák s cukrem mu dají božskou chuť
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: droždí, cukr, mouka hladká, mléko, vejce, mouka celozrnná, sůl, mouka hladká, voda, jogurt bílý, fazole červené sterilované, česnek, olej olivový extra virgin, sůl, pepř, cibule, rajče drcené, olej, římský kmín mletý, koření nové koření, paprika sušená sladká, chilli, sůl, koriandr, sýr chedar, olej
Celozrnné koláčky s fazolovou pastou, teplou rajčatovou salsou a čedarem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JR39
0 názorů