Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na tymiánu

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 1. 2009 12:21

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 188 kJ / 1 001 kcal
Bílkoviny85,43 g
Tuky50,31 g
Vláknina14,60 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 231 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy33,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Pokud nemáte doma bílé víno nevadí dejte místo něj vodu.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2009 13:38

Rozhraní!

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2009 13:38

Jarčo, o rozhaní jsi psala ty, tady na ten recept a taky jsem na to koukala, jak puk, vůbec nevím, o čem to jako je:-Ohttp://www.toprecepty.cz/recept/3555-cibulova-marm...

hanny

20. 1. 2009 13:24

Jarčo, já vůbec netuším, co je to "rozhraní" a o ničem takovém jsem nikde nepsala. :-D Že Ty máš popletené nicky ?:-D;-)

Jarca87 Jarca87

20. 1. 2009 13:18

Všichni dobře vidíte jen jsem se pak dívala na další recept o zvěřině a napsala jsem to tam.Omlouvám se Vám.Jen mě naštvalo jak napsala hanny v mém jinačím receptu o rozhraní,myslím si že je hezké když tu někdo dá recept a nemůže to být jak ten druhý chce,inspiruje ostatní ale někdy tady čtu takové hnusné odpovědi,proč?:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 1. 2009 13:08

Jarco87 budeme moc rádi, když se budeš vyjadřovat malinko jinak. Hanny tě rozhodně nechtěla nijak napadat, když se zeptala na tu zvěřinu a zeptala se slušně, nebo ani já nevidím?:-O

hanny

20. 1. 2009 13:01

Jarco, děkuji, že jsi tu poznámku o zvěřině smazala. No, víš o brýlích začínám přemýšlet, ale slepá nejsem. Nejdřív prosím mysli a pak teprve piš, ať tu nemáme nesmysly. Jinak všechno dobrý, jo ? :-):-);-)

Bibinka Bibinka

20. 1. 2009 12:42

:-Ojehněčí a zvěřina:-?nějak tomu nerozumím...:-8

Jarca87 Jarca87

20. 1. 2009 12:42

Chytrá hanny ty jsi nějaká chytrá,nebo spíš slepá?????:-))

hanny

20. 1. 2009 12:29

Žádnou zvěřinu nikde nevidím. :-O Není to nějaký jiný recept ?;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Petra Burianová

nově v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí plec jehněčí plec recept jehněčí plec recepty maso na tymiánu jehněčí s rýží recept jehněčí recept jehněči recept na jehněčí plec mail hanny.com loc:cz jehněčí na timiánu zvěřina na tymiánu jehněčí plece jehněčí plec s rýží jehněčí maso recepty recepty jehněči plec jehněcí natymianu vareni jehneci plec jehněčí plec recept jehněčí plec tymián recept

Suroviny: plec vepřová, cibule, olej, česnek, protlak rajský, víno bílé, bobkový list, tymián, pepř, mouka hladká

TopRecepty.cz

Jehněčí na tymiánu

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yPB