Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 888 kJ / 929 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,24 g |
Tuky | 27,26 g |
Vláknina | 25,04 g |
Cholesterol | 206 mg |
Sodík | 1,86 g |
Sůl | 4,48 g |
Sacharidy | 91,99 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Treska s čerstvou rajčatovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0RN
Moje poznámka
Treska s čerstvou rajčatovou salsou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/O0RN
Nejnovější recepty
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 1 hodinou
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 4 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno před 7 hodinami
Cuketový perník
Přidáno před 10 hodinami
Zeleninové válečky pečené v troubě
Přidáno před 22 hodinami
Mladé zelí s klobásou à la bigos
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč s tvarohem a drobenkou
Natina před 1 hodinou
Borůvkový koláč s tvarohem
Janicevlcice před 1 hodinou
Hraběnčiny výborné řezy
Aruna před 2 hodinami
Vynikající pizza
bigbys před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Bensat před 3 hodinami
Filé z tresky zapečené v omeletě s pažitkou
Zazie před 6 hodinami
Kmínová polévka s cizrnou
Kakoska před 6 hodinami
Nepečený tvarohový dort s ovocem
janzam před 7 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Fitulka před 9 hodinami
Tématické fráze:
rajčatovou salsou,
jak připravit tresku,
treska recepty,
treska s rajcatovou stavou,
filé z tresky na pánvi,
rajčatová salsa recept,
treska recept,
treska tmava s rajcatovou omackou,
treska s rajčaty,
treska na pánvi s rajčaty,
zapečené filé s rajčatovou omáčkou,
file s brambory a rajcatovou omáčkou v troubě,
zapecene file s brambory a rajcatovou omáčkou v troubě
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
koření,
sůl,
rajče cherry,
česnek,
cibule šalotka,
šťáva citronová,
sůl,
treska aljašská,
koření provensálské,
sůl,
mouka hladká,
kmín celý,
olej olivový,
máslo
Komentáře (3)