Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 340 kJ / 1 276 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 129,60 g |
Tuky | 55,10 g |
Vláknina | 9,80 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 476 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 60,60 g |
Postup přípravy
Krok 1: Zemiaky ošúpeme a narežeme na kolieska. Mäso nakrájame na kocky.
Krok 2: Na rozpálený olej dáme mäso a opečieme ho, kým sa nezatiahne. Potom pridáme zemiaky, posypeme rascou a za stáleho miešania opekáme cca 5 minút.
Krok 3: Nakoniec vložíme nakrájané paradajky, stiahneme teplotu a prikryté dusíme, kým nie je mäso mäkké. Ak paradajky pustia málo šťavy, podlejeme trošička vriacou vodou.
Krok 4: Hotové jedlo necháme zakryté cca 10 min dôjsť a podávame so zeleninou.
Zveřejněno 11. 9. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Moje poznámka
Opékané jehněčí maso s bramborami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oPpY
Nejnovější recepty
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 1 hodinou
Mechové řezy z mikrovlnky
Přidáno před 2 hodinami
Buchta s jablečnou náplní z remosky
Přidáno před 2 hodinami
Tartaletky s krémem z marshmallow
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s mašličkou
Přidáno před 2 hodinami
Bramborové krokety s Polickým uherákem
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka tvarohová
eskymak před 24 minutami
Maki sushi
tipek136 před 1 hodinou
"Mac and cheese" po česku
Rici_CZG před 10 hodinami
Sýrovo-slaninový quiche
Miiichiii21 před 12 hodinami
Babiččina třená bábovka
Miiichiii21 před 12 hodinami
Šunková pomazánka na housku, chlebíčky i jednohubky
GabKe před 13 hodinami
Prošívaná deka
sikulka131 před 14 hodinami
Tomatová polévka s těstovinami
jamara před 15 hodinami
Kaiserky s mákem
magdalenka před 15 hodinami
Bramborový gulášek
Martina Fliegerova před 15 hodinami
Tématické fráze:
jehněčí maso recepty,
recepty na jehněčí,
jehneci maso s bramborem
Suroviny:
maso jehněčí,
brambory,
olej,
sůl,
pepř,
kmín drcený,
rajče
Komentáře (4)