Dušené jehněčí maso

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 1 hod 4 porce Jiné maso 7 názorů

Suroviny

400 g jehněčího masa
1 cibule
100 g rýže
200 g kapusty
sůl
kmín drcený
pepř mletý
2 lžíce rajčatového protlaku
hrst mražené Maďarské zeleniny (kukuřicem hrášek, paprika)
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.

  2. Ryžu prepláchneme vodou a spolu s narezaným kelom ju pridáme k polomäkkému mäsu. Ochutíme rascou a pretlakom, dolejeme vriacu vodu a zakryté dusíme domäkka.

  3. Do hotového jedla vmiešame Maďarskú zeleninu a zakryté necháme 10 minút dôjsť.Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Dušené jehněčí maso

Tématické fráze: dušená jehněčí kýta jehněčí nejlepší recept jehněči hřeben videorecepty jehneci maso recepty jehněčí dušenénejlepší recepty cz jehněčí maso recepty jehněčí kýta dušená dušené jehněčímaso dušené jehněčí maso na česneku dusene jehneci v papiňáku jehneci maso je z koho dušená jehněčí kýta recepty dušené jehněčí plátky s rýží jehněčí dusit jehněčí papináku dušená jehněčí kýta nejlepší recepty pikantní dušené jehněčí jehneci kyta,dusene zbytky dušeného jehněčího jehnci

Zapomněl/a jsem heslo