Dušené jehněčí maso

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 1 hod 4 porce Jiné maso 7 názorů

Suroviny

400 g jehněčího masa
1 cibule
100 g rýže
200 g kapusty
sůl
kmín drcený
pepř mletý
2 lžíce rajčatového protlaku
hrst mražené Maďarské zeleniny (kukuřicem hrášek, paprika)
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.

  2. Ryžu prepláchneme vodou a spolu s narezaným kelom ju pridáme k polomäkkému mäsu. Ochutíme rascou a pretlakom, dolejeme vriacu vodu a zakryté dusíme domäkka.

  3. Do hotového jedla vmiešame Maďarskú zeleninu a zakryté necháme 10 minút dôjsť.Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Dušené jehněčí maso

Tématické fráze: dušená jehněčí kýta jehněčí nejlepší recept videorecepty jehneci maso recepty jehněčí dušenénejlepší recepty cz jehněčí maso recepty jehněčí kýta dušená dušené jehněčímaso dušené jehněčí plátky s rýží jehněčí dusit jehněčí papináku dušená jehněčí kýta nejlepší recepty pikantní dušené jehněčí jehneci kyta,dusene zbytky dušeného jehněčího jehněči hřeben jehnci jehně maso recepty jehněčí hřbet duseny jehnci hřeben recepty z jehněčího masa video

Zapomněl/a jsem heslo