Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušené jehněčí maso

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

17. 10. 2015 07:14

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 205 kJ / 1 005 kcal
Bílkoviny93,63 g
Tuky22,73 g
Vláknina12,70 g
Cholesterol 312 mg
Sodík 376 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy101,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2015 21:08

tejaja:;-):-D

tejaja tejaja

17. 10. 2015 19:33

Jana Remkova: :-D:-D;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2015 19:17

tejaja: No, víš Terezko, to mi je platné, jak Sobotkovi hřeben!!:-D

tejaja tejaja

17. 10. 2015 17:26

Jana Remkova: :-) Janka, ja budem mať zajtra nový prídel, celé jahňa, dnes zabité. ;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

17. 10. 2015 16:54

Jehně, jehně..jenže kde ho vzít?? Já bych moc ráda vyzkoušela, ale nějaké jehněčí je u nás tak kolem Velikonoc.:-/

mysulka mysulka

17. 10. 2015 16:26

:-p:yes::yes:

spagetka spagetka

17. 10. 2015 12:59

ani jsem netipovala, kdo je tu odborník na jehně :-D:-D, líbí :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dušená jehněčí kýta jehněčí nejlepší recept jehněčí maso recepty jehněčí kýta dušená dušená jehněčí kýta recepty jehněči hřeben skopové maso s kapustou tejaja dušene jehněči na česneku videorecepty jehneci maso recepty jehněčí dušenénejlepší recepty cz dušené jehněčímaso dušené ovce tejaja skopové maso maso z ovce recepty dušené maso z jehněte jehně recept dušené skopové maso dušené skopové maso dušená jehněčího masa jehněčí dušené na majoránce

Suroviny: maso jehněčí, cibule, rýže, kapusta, sůl, kmín drcený, pepř mletý, protlak rajčatový, směs zeleninová maďarská, olej

TopRecepty.cz

Dušené jehněčí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vrDV