Dušené jehněčí maso

tejaja Kuchařka: tejaja

Doba přípravy: 1 hod 4 porce Jiné maso 7 názorů

Suroviny

400 g jehněčího masa
1 cibule
100 g rýže
200 g kapusty
sůl
kmín drcený
pepř mletý
2 lžíce rajčatového protlaku
hrst mražené Maďarské zeleniny (kukuřicem hrášek, paprika)
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mäso narežeme na kocky a premiešame so soľou a mletým korením. Na troche oleja orestujeme dobleda nadrobno narezanú cibuľu, pridáme mäso a necháme zatiahnúť. Podlejeme vodou a dusíme do polomäkka.

  2. Ryžu prepláchneme vodou a spolu s narezaným kelom ju pridáme k polomäkkému mäsu. Ochutíme rascou a pretlakom, dolejeme vriacu vodu a zakryté dusíme domäkka.

  3. Do hotového jedla vmiešame Maďarskú zeleninu a zakryté necháme 10 minút dôjsť.Podávame so zeleninou alebo zeleninovým šalátom.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Dušené jehněčí maso

Tématické fráze: dušená jehněčí kýta jehněčí nejlepší recept jehněčí maso recepty jehněčí kýta dušená dušená jehněčí kýta recepty jehněči hřeben skopové maso s kapustou tejaja dušene jehněči na česneku videorecepty jehneci maso recepty jehněčí dušenénejlepší recepty cz dušené jehněčímaso dušené ovce tejaja skopové maso maso z ovce recepty dušené maso z jehněte jehně recept dušené skopové maso dušené skopové maso dušená jehněčího masa jehněčí dušené na majoránce