Pečené jehněčí maso

tejaja Kuchařka: tejaja

4 porce Jiné maso 4 názory

Suroviny

600 g jehněčího masa
500 g brambor
1 cibule
2 čerstvé papriky
1 lžička oleje
1 lžička mleté papriky
pepř
1 lžička kmínu
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. V zapekacej miske na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezané mäso a opražíme, kým sa zatiahne. Posypeme paprikou, osolíme, okoreníme. Podlejeme horúcou vodou a zakryté v rúre dusíme do polomäkka.

  2. Potom vyberieme, posypeme na pásiky narezanou paprikou. Navrstvíme na kúsky narezané zemiaky, osolíme, posypeme rascou a ak treba, podlejeme opäť horúcou vodou, aby bolo dosť šťavy. Zakryté dusíme opäť v rúre, kým zemiaky nezmäknú.

  3. Nakoniec odkryjeme a zapečieme do červena.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pečené jehněčí maso

Tématické fráze: jehněčí maso recepty pečené jehněčí recepty z jehněčího masa recepty na jehněčí maso recept na jehněčí maso jehněčí maso recept recept jehněčí pečeně recept jehneci pecene pečení jehněčího masa pečený jehněčí krk recepty jehneci maso pečene jehně jehněčí maso recept na jehňečí pečeni jehněčí pečeně recept jehneci peceni pečené jehněčí recept recept na pečené jehněčí pečení jehněčího pecene jahneci