Pečené jehněčí maso
Jemné a zdravé jehněčí maso je opravdová pochoutka, jeho příprava navíc není složitá. Stačí ho zatáhnout na pánvi a poté podusit v troubě spolu s paprikou a bramborami. V jednom pekáčku tak připravíme celý chod.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 5 806 kJ / 1 388 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,06 g |
Tuky | 39,81 g |
Vláknina | 21,41 g |
Cholesterol | 468 mg |
Sodík | 496 mg |
Sůl | 1,08 g |
Sacharidy | 110,75 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
15. 5. 2015 12:23
Dana61: Ďakujem.
15. 5. 2015 08:03
tedy to je nádherný pohled skvělý receptík
11. 5. 2015 06:59
pekne
11. 5. 2015 06:31
Nezklamalas, vidím název a tipla si autora, uhádla jsem , tohle by se mi líbilo dělat v pomalém hrnci
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 10 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 13 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 15 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 23 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 7 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 7 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 10 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 10 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 11 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 11 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 11 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 12 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pečení hadi na ohni: Tohle jídlo k táboráku nadchne děti a potěší dospělé
Jak na to, aby byla sekaná šťavnatá a během pečení nepraskla. Postupujte podle těchto vychytávek
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí maso recepty pečené jehněčí recepty z jehněčího masa recepty na jehněčí maso recept na jehněčí maso jehněčí maso recept recept jehněčí pečeně recept jehneci pecene pečení jehněčího masa pečený jehněčí krk recepty jehneci maso pečene jehně jehněčí maso recept na jehňečí pečeni jehněčí pečeně recept jehneci peceni pečené jehněčí recept recept na pečené jehněčí pečení jehněčího pecene jahneci
Suroviny: maso jehněčí, brambory, cibule, paprika čerstvá červená, olej, paprika sušená sladká, pepř mletý, kmín celý
Pečené jehněčí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nPQE
4 názory