Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 627 kJ / 150 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,20 g |
Tuky | 1,04 g |
Vláknina | 7,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 30,00 g |
Postup přípravy
Krok 1: Listové těsto na pečícím papíře rozkrájíme na osm obdélníků, odřízneme rohy dokulata (ze zbytků uděláme devátý oválek).
Krok 2: Oloupaná jablka nastrouháme na plátky, prosladíme hnědým cukrem, přidáme ořechy a rozdrobenou Horalku.
Krok 3: Na každý ovál těsta dáme lžící jablečnou náplň, okraje postupně spojujeme a zvlněné upevníme párátkem. Na plechu s pečícím papírem pomažeme rozpuštěným máslem a pečeme asi 15 minut v troubě předehřáté na 200 st.
Zveřejněno 19. 9. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Štrúdlové měšce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J922
Moje poznámka
Štrúdlové měšce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/J922
Nejnovější recepty
Bylinkové pesto
Přidáno před 2 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno před 8 hodinami
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno před 9 hodinami
Bulgur s restovanou zeleninou, sýrem a klíčky
Přidáno před 11 hodinami
Rychlé kynuté knedlíky s rebarborou
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřový pekáček s hlávkovým zelím a noky
Sahula před 2 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Sahula před 2 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 4 hodinami
Halušky s brynzou pro Dášenku
Alamatej před 4 hodinami
Vepřová játra koloniála Jíry
Sahula před 4 hodinami
Vepřová játra na slanině
Sahula před 4 hodinami
Sekaná
evik_svistik před 5 hodinami
Kopřivový špenát
Jan_Nepomuk před 6 hodinami
Zapečený chřest s kuřecím masem
danamamina před 7 hodinami
Tvarohové řezy
Saratice před 10 hodinami
Tématické fráze:
štrudlovy zavitek,
recepty strudlove těsto,
štrudlove zaviny,
štrůdlový
Suroviny:
těsto listové,
jablko,
cukr třtinový,
máslo,
tyčinka horalka,
ořechy
Komentáře (2)