Vepřová panenka s camembertovým přelivem

Suroviny

800 g vepřové panenky
400 g smetany na šlehání
3 Camemberty
1 dcl suchého bílého vína
velká hrst lístků čerstvé majoránky
velká hrst lístků čerstvé oregána
slunečnicový olej
sůl
čerstvě mletý pepř

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na troše oleje dozlatova. Vyjmeme a uchováme v teple.

  2. Do stejné pánve vlijeme víno a necháme zcela odpařit. Zalijeme smetanou, přivedeme k varu. Vhodíme pokrájený, bílé plísně zbavený camembert a necháme rozpustit.

  3. Na závěr vsypeme bylinky, vylijeme šťávu, kterou nám pustilo maso a případně dochutíme solí a pepřem.

Komentáře k receptu Vepřová panenka s camembertovým přelivem

Tématické fráze: vepřová panenka recept vepřová panenka vepřova panenka recepty recepty z vepřové panenky recept na vepřovou panenku recepty vepřová panenka vepřová panenka top recepty panenka recept recepty z panenky recept na panenku top recepty na vepřovou panenku recepty vepřova panenky recepty ze svíčkové panenky vepřová panenka se žampionovým přelivem veprova panenka s prelivem recepty na vepřovou panenku recept z vepřové panenky recept vepřová panenka panenka s přelivem panenka recepty