Vepřová panenka s camembertovým přelivem

Nikina Kuchařka: Nikina

Vepřové maso 13 názorů

Suroviny

800 g vepřové panenky
400 g smetany na šlehání
3 Camemberty
1 dcl suchého bílého vína
velká hrst lístků čerstvé majoránky
velká hrst lístků čerstvé oregána
slunečnicový olej
sůl
čerstvě mletý pepř
Recept si zatím oblíbilo 31 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Panenku nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a opečeme na troše oleje dozlatova. Vyjmeme a uchováme v teple.

  2. Do stejné pánve vlijeme víno a necháme zcela odpařit. Zalijeme smetanou, přivedeme k varu. Vhodíme pokrájený, bílé plísně zbavený camembert a necháme rozpustit.

  3. Na závěr vsypeme bylinky, vylijeme šťávu, kterou nám pustilo maso a případně dochutíme solí a pepřem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 4 543 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová panenka s camembertovým přelivem

Tématické fráze: vepřová panenka recept vepřová panenka vepřova panenka recepty recepty z vepřové panenky recept na vepřovou panenku recepty vepřová panenka vepřová panenka top recepty panenka recept recepty z panenky recept na panenku top recepty na vepřovou panenku recepty vepřova panenky recepty ze svíčkové panenky vepřová panenka se žampionovým přelivem veprova panenka s prelivem recepty na vepřovou panenku recept z vepřové panenky recept vepřová panenka panenka s přelivem panenka recepty