Suroviny pro 5
5
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 966 kJ / 1 187 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 148,20 g |
Tuky | 29,08 g |
Vláknina | 20,18 g |
Cholesterol | 499 mg |
Sodík | 869 mg |
Sůl | 1,51 g |
Sacharidy | 75,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vepřové kuličky pečené v toskánských rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v13
Moje poznámka
Vepřové kuličky pečené v toskánských rajčatech
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9v13
Nejnovější recepty
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 7 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 7 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 8 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 8 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 20 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Řezy se zakyskou
Koffi před 14 minutami
Bábovka...
Marcela0123 před 17 minutami
Plovdivské maso
Barunka1 před 1 hodinou
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 1 hodinou
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 2 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 2 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 2 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 2 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 2 hodinami
Pizza Valencia
Alena194 před 2 hodinami
Tématické fráze:
vepřové kuličky,
vepřové kuličky podle šefkuchaře,
masové kuličky na rajcatech,
masové kuličky z vepřového masa,
pecena ryze s rajčaty a kuličkami,
kuličky z mletého vepřového,
verova pecene na rajčatech,
pecene mleté kuličky,
masové kuličky z vepřového,
pečené mleté kuličky na rajčatech,
vepřová pečeně a cherry rajčata,
masové kuličky pečená rajčata
Suroviny:
maso,
vejce,
cibule,
paprika sušená sladká,
česnek,
strouhanka,
koření,
rajče loupané,
rajče cherry,
cibule,
česnek,
chilli paprika čerstvá,
bazalka čerstvá,
sůl,
pepř
Komentáře (3)