Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřová játra na pivu podle Babicy

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 6. 2009 08:11

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota758 kJ / 181 kcal
Bílkoviny3,71 g
Tuky0,54 g
Vláknina3,94 g
Cholesterol0 mg
Sodík17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy27,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Není to teda můj recept,ale je to výborný,kdo máte rádi játra a ještě jste to nevyzkoušeli,tak to určitě vyzkoušejte.

My to měli s rýží.

Ještě bych chtěla takovou malou poznámku-veškerá minutka je lepší,když se nechá jakoby připálit,jestli rozumíte.Mám to z dobrého zdroje a je to pravda.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

L e n i c k a

10. 1. 2012 13:15

Vynikající!!! Jen jsem přidala ještě rajče a půl jablíčka na kostičky! Jo a podlila jsem i trochou vody, abysme měli víc šťávičky;-) :-p +:yes:

Romanek

18. 7. 2009 19:25

vyzkoušel jsem tento recept,velice mě to chutnalo,vylepsil bych to ještě třeba kečupem nebo rajčatovým pyré:yes::-))

jollka

3. 7. 2009 13:44

S pivkem jsem to ještě nezkoušela tak jdu na to a taky přidám fotečku+bodík:-p:yes:

JanaDorazinova

2. 6. 2009 13:15

Bibi, zkoušela jsem, nebyla hořká. To bylo první, co mne napadlo, ta žluč. Ale během vaření to bylo v pořádku! Jsem z toho jelen, ani připálené to nebylo, že by fakt to pivo, jedině, že jsem ho dala víc:-S

Bibinka

2. 6. 2009 12:47

Jani, je možný, že byly ty játra hořký když si je koupila, někdy se rozleje při kuchání žluč a ta čeho se dotkne to zhořkne:-S Jednou se mi to stalo s drůbežíma a od té doby, než začnu vařit z jater jakýchkoliv, trošku líznu špičkou jazyka a hned poznám a 2x jsem je už vychytala-byli koupený:-//Tak bacha;-):-!

mardosa

2. 6. 2009 12:32

Ale já to hořký neměla,bylo to zvláštní,ale mi máme pivo rádi,tak nám to nepřišlo divný.:-D:-D

opuncie

2. 6. 2009 12:18

Jano, myslím, že to bude tím receptem. Játra jsou od přírody trošku nahořklá a pivo je dost hořké, kombinace obojího je pak hořká až moc.

JanaDorazinova

2. 6. 2009 12:14

Měli jste někdy někdo den blbec?:-( Tak já už ho mám druhý den. Včera jsem vyhodila cibulový chleba, protože to byl paskvil a dnes tady tu játru.:-( Vůbec nevím, co jsem udělala špatně, ale bylo to hořké, nepoživatelné. Možná jsem dala moc piva, ale hrnek šťávy k rýži je pro 3 lidi málo. Tak jsem přidala trochu, ale do guláše dávám ještě víc a nikdy nebyl hořký, tak fakt nevím. Náhradní řešení byl bramborový knedlík,špenát a uzené maso.:-S

mardosa

2. 6. 2009 11:41

Jani-může se to zaprášit moukou,nebo solamylem,ale trochu šťávičky tam je.Uvidíš.Jak říkám,dělala jsem to 2x a pokaždé výborné ale jiné.:-D:-D

JanaDorazinova

1. 6. 2009 22:11

Marti a je to aspoň mírně zahuštěné? Aby jako byla šťáva k té rýži.:-p Jinak zvažuji zítra na oběd buď tohle, nebo uzené od tejaji.;-):yes:

mardosa

1. 6. 2009 11:28

Jasně kořením až tak moc nezkazíš.Já to dělala tgeda 2x,a pokaždé to bylo trochu jiné.
:-D

mirca75

1. 6. 2009 11:11

Mardošo:-)Jatýrka jako minutka,to miluju.Tuhle variantu vyzkouším,jen si přidám nějaké koření(kořeníčko to je moje;-):-D).Oblíbené;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vynikající vepřová játra babica kuřecí játra vepřová játra recepty pohlreich vepřová játra hořká játra vepřová játra recepty recepty od babicy kuřecí játra na pivu kuřecí játra na pivě hořký guláš nahořklá játra veprova jatra recept buřty na pivu vodochodský hořké játra recepty babici pokrmy na pivu recepty od babici výborná vepřová játra vepřová játra jako minutka veprova jatra,babica

Suroviny: játra vepřová, cibule, mouka hladká, pivo světlé, petrželka, sůl, pepř, olej

TopRecepty.cz

Vepřová játra na pivu podle Babicy

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/y8Dw