Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 400 kJ / 813 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,46 g |
| Tuky | 50,51 g |
| Vláknina | 6,55 g |
| Cholesterol | 294 mg |
| Sodík | 915 mg |
| Sůl | 2,21 g |
| Sacharidy | 66,80 g |
Postup přípravy
Krok 1: Brambory nastrouháme a cibulku se slaninou nakrájíme na drobno. Smícháme se zbytkem surovin a dochutíme.
Krok 2: Rozehřejeme tuk a smažíme malé, přibližně stejné placičky, z obou stran dokřupava. Hotové odkládáme na papírový ubrousek odsát přebytečný tuk.
Krok 3: Sýr a rajčata nakrájíme na plátky, salát na kousky. Vše by mělo být připraveno předem, abychom mohli ještě horké placičky skládat na sebe.
Krok 4: Hotové placičky ihned prokládáme sýrem, salátem a rajčátky. Spíchneme špejlí, aby "sendvič" držel pohromadě.
Zveřejněno 14. 1. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramboráčkový "sendvič"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j3N
Moje poznámka
Bramboráčkový "sendvič"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0j3N
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 21 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
bramborakovysendvic,
sendviče recepty,
bramborové sendviče,
sendvic recept,
recepty na sendvič
Suroviny:
brambory,
vejce,
slanina libová,
cibulka jarní,
česnek,
mouka hladká,
mléko,
kmín celý,
sůl,
pepř,
olej,
sýr hermelín,
rajče,
salát
Komentáře (2)