Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 502 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 50,47 g |
Tuky | 40,74 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 7,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 2. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Moje poznámka
Rychlá vaječná omeleta se žampiony
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/xWW9
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 2 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 14 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 17 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 21 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chilli con zeleninka
jana-bartikova@seznam.cz před 44 minutami
Kuřecí kousky se žampiony v sýrové omáčce
Lucie 66 před 49 minutami
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 3 hodinami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 3 hodinami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 12 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 12 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 16 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 16 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 18 hodinami
Tématické fráze:
omeleta se žampióny,
žampionová omeleta,
omeleta s žampiony,
uprava žampionů,
amoleta se žampiony,
žampiony recepty,
omoleta se žampiony,
vaječná omoleta se žampiony,
žampiony úprava,
omeleta plnena zampiony,
žampionová amoleta,
vaječná omeleta plněná žampiony,
vajecna omoleta,
vajecna amoleta se žampióny,
omeleta se žampiony a sýrem,
vaječná omeleta se strouhankou,
žampionová omeleta recept,
vaješná omeleta se zampiony,
jak upravit žampiony,
omeleta se žampiony recept
Suroviny:
vejce,
voda,
sýr strouhaný,
žampióny,
sůl,
pepř mletý,
petrželka,
olej
Komentáře (8)
Ještě k postupu-já bych už zrovna osmažila všechny žampiony,potom půlku dala stranou a dělala dál podle postupu.Tento postup je zbytečně zdlouhavý