Vaječný salát se žampióny

HankaPu Kuchařka:

Saláty 6 názorů

43

Suroviny

sterilované žampióny (ve slaném nálevu)
vejce uvařená natvrdo
citrónová šťáva
kelímek tatarské omáčky
1/2 kelímku bílého jogurtu
lžíce másla
nať z mladé cibulky
pažitka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Žampióny orestujeme na másle, přidáme nakrájenou cibulovou nať a dáme vychladnout.

  2. Do tatarské omáčky vmícháme jogurt, citr. šťávu, sůl, pepř a nakrájenou pažitku.

  3. Oloupaná nakrájená vejce rozložíme na talířek, přisypeme žampióny a polijeme směsí z tatarky a jogurtu.

  4. Podáváme s opečeným chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Vaječný salát se žampióny

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: vaječný salat žampiony ve slaném nálevu žampiony v tatarce slaný nálev žampiony sterilované žampióny se žampiony salát zampiony salát se žampiony z konservy sterilovane zampiony s tatarskou omackou žampionový salát s tatarkou žampiony v konzervě- salát letní vaječný salát salát s tatarskou omáčkou recept na vaječný salát s tatarskou omáčkou recepty salaty zampiony žampiony recepty saláty recepty

Zapomněl/a jsem heslo