Vaječný salát se žampióny

HankaPu Kuchařka:

Saláty 6 názorů

Vaječný salát se žampióny
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři
43

Suroviny

sterilované žampióny (ve slaném nálevu)
vejce uvařená natvrdo
citrónová šťáva
kelímek tatarské omáčky
1/2 kelímku bílého jogurtu
lžíce másla
nať z mladé cibulky
pažitka
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Žampióny orestujeme na másle, přidáme nakrájenou cibulovou nať a dáme vychladnout.

  2. Do tatarské omáčky vmícháme jogurt, citr. šťávu, sůl, pepř a nakrájenou pažitku.

  3. Oloupaná nakrájená vejce rozložíme na talířek, přisypeme žampióny a polijeme směsí z tatarky a jogurtu.

  4. Podáváme s opečeným chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy

Ohodnoťte recept: Vaječný salát se žampióny

  • janaerikmarie janaerikmarie

    pastva pro oči:yes:

    Odpovědět

  • dzungila dzungila

    Pastva pro oči!;-) Bodík!:yes:

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu(autorka receptu)

    Angel, určitě to s nimi zkus, já ty konzervované používám,když zrovna nemám čerstvé po ruce:-S

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Angel, určitě to s čerstvými bude ještě lepší!!:-p

    Odpovědět

  • Angel 666 Angel 666

    Pěkný recept, jen myslíš, Hanko, že by to byl velký rozdíl, kdybych použila čerstvé žampióny? Já ty v konzervě nemám vůůůbec ráda. Jinak :yes:
    Jani, čeho Ty si nevšimneš, :-D:-D:-D

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Moc hezké! Strašně se mi líbí klikat na první a poslední fotku, to vypadá, jak talíř v pohybu, zkuste:-!:-)):yes: Akorát si uprav..na jedné z těch fotek máš napsáno žasmpiony:-))

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo