Suroviny
Porce: 4+
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 278 kJ / 1 262 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,56 g |
Tuky | 48,07 g |
Vláknina | 15,23 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,97 g |
Sůl | 4,09 g |
Sacharidy | 124,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 10. 2017
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Moje poznámka
Lenčin zapečený květák
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6wO9
Nejnovější recepty
Čočkový chléb se sýrem (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 4 hodinami
Koláč s rebarborou
Přidáno před 4 hodinami
Vícezrnné kaiserky
Přidáno před 9 hodinami
Restovaný chřest se žampiony
Přidáno před 11 hodinami
Jahodový koktejl podle ČSN
Přidáno před 12 hodinami
Nudličky vepřových jater v pikantní omáčce
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí nudličky po sečuánsku podle čínského kuchaře
Vašek před 39 minutami
Rychlý tvarohový koláč z drobenky s ovocem
Miluska56 před 3 hodinami
Vepřové výpečky II
Nic_olS před 3 hodinami
Segedínský guláš
Nic_olS před 3 hodinami
Koláčky s tvarohem a meruňkami
Nic_olS před 3 hodinami
Mokrá kokosová buchta
Nic_olS před 3 hodinami
Cuketový perník
Nic_olS před 3 hodinami
Šopák
MarinetteQueen3 před 4 hodinami
Bábovka ze zbylých bílků
Mamaliska před 5 hodinami
Nekynuté šátečky
Janavrbicka před 6 hodinami
Tématické fráze:
zapečený květák,
květák recepty,
zapečený květák recepty,
zapečený květák recept,
recepty z květáku,
recept na květák,
květákové recepty,
recepty na květák,
recept na zapečený květák,
recepty zapečený květák,
květák zapečený,
recepty na zapečený květák,
recept zapečený květák,
květák recept,
recepty kvetak,
recepty květák recepty,
recept z květáku,
zepečený květák,
recepty s květákem,
lencin kvetakovy nakyp
Suroviny:
květák,
cibule,
strouhanka,
kypřící prášek,
mléko polotučné,
sýr eidam,
rajče,
sůl,
česnek práškový,
šunka,
vejce,
bazalka čerstvá,
petrželka,
máslo
Komentáře (6)