Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 819 kJ / 1 152 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 115,23 g |
Tuky | 41,35 g |
Vláknina | 33,34 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 968 mg |
Sůl | 2,35 g |
Sacharidy | 68,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnNE
Moje poznámka
Guláš s houbami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/WnNE
Nejnovější recepty
Cuketový koláč se sýrem vhodný i pro diabetiky
Přidáno před 4 hodinami
Ajvar z paprik
Přidáno před 4 hodinami
Vafle z přebytkového kvásku
Přidáno před 8 hodinami
Řecký salát z okurek
Přidáno před 11 hodinami
Tiramisu roláda podle Míši Landové
Přidáno před 15 hodinami
Proteinový sendvič s čokoládovým cottage
Přidáno 20. 7. 2025 15:37:49
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Krupicovo - tvarohové poháry s ovocem
Agness002 před 32 minutami
Hrníčková cuketová buchta
Mery53 před 1 hodinou
Americké čokoládové cookies
Theodora před 1 hodinou
Rybíz á la brusinky
Ludmilka Sykorova před 1 hodinou
Letní nudlový salát s arašídovou omáčkou
Simona Maskova před 1 hodinou
Cuketová směs na topinky
Tom_Krupa před 3 hodinami
Broskvové řezy s pudinkem
danusepet před 3 hodinami
Uzená polévka s houbami a krupicovými nudlemi
Jan Nemec před 4 hodinami
Citronová poleva 2
EvaEva80 před 5 hodinami
Tématické fráze:
guláš s houbami,
guláš s houbama,
veprový gulas s houbami,
vepřový guláš s houbama,
hovězí guláš s houbama,
guláš z hub,
gulas na houbach,
vepřový guláš na houbách,
sterilované houby,
hovězí kližka na houbách,
vepřová kližka,
gulas s houbamy,
guláš shoubami,
guláš z houbama,
hovězí kližka s houbami,
kližka guláš,
kližka s houbami,
gulaš kližka,
houbový guláš s bramboráčky,
guláš z hřibků
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
česnek,
mouka hladká,
vývar,
sůl,
pepř mletý,
paprika sušená sladká,
houby mražené,
kapie sterilovaná,
kečup sladký,
omáčka worcesterová,
olej
Komentáře (4)
Díky za tip.