Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kuřecí směs s tatarkou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 45 min

45 min (45 min příprava)

20. 1. 2018 12:59

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie5 126 kJ / 1 225 kcal
Bílkoviny247,46 g
Tuky11,36 g
Vláknina7,76 g
Cholesterol 578 mg
Sodík 1,13 g
Sůl3,27 g
Sacharidy30,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

20. 1. 2018 15:52

Lenunka: :-D Aha, cibuli jsem přehlídla.

Lenunka Lenunka

20. 1. 2018 15:49

zizala: tak tu cibuli bych tam taky nechala:-D, worchester bych nahradila sojovkou, kapii bych dala čerstvou...a máš pravdu, to už by byl jiný recept....takhle, jak to je napsáno, je to vážně úlet:-)

zizala zizala (moderátorka)

20. 1. 2018 15:43

Lenunka: Jenže recept je podaný takto a tak ho i beru. Když z něj vyhážeš blbosti, zbydou kuřecí prsa, sůl, pepř a olej.

Čínská kuchyně má stovky jídel, neexistuje jedno se souborným názvem. To je jako vytvořit jídlo smícháním různých omáček (rajská, koprová a pod.) a nazvat to Česko.
Mám čínskou kuchyni ráda a krvácí mi srdce, když čtu podobné paskvily. Ovšem tento daleko překonává dosud publikované.

Lenunka Lenunka

20. 1. 2018 15:36

zizala: tak ono kdyby se z toho vyházelo pár blbostí, tak to může být taková běžná rychlá masová směs, ale v téhle kombinaci bych řekla, že konzumenti budou riskovat i docela reálnou hrozbu zažívacích potíží ;-(

zizala zizala (moderátorka)

20. 1. 2018 15:30

Lenunka: Já snad ani ne. A napadá mě, zda "autorka" není nějaký troll, tohle přece není normální 8-(

Lenunka Lenunka

20. 1. 2018 15:28

zizala: : no taky mám pocit, že v Číně kyselé okurky a tatarka moc nefrčí, škoda že u receptu není fotka, ráda bych viděla, jak to vypadá :-O

zizala zizala (moderátorka)

20. 1. 2018 15:20

Ježkovy voči, ne. Tak tohle je pekelné peklo. Od názvu přes ingredience až po postup. Za tohle nám Číňané vyhlásí válku. Ještě tam chybí kukuřice, broskve a eidam, aby byly zastoupené veškeré oblíbené ingredience českých vařilek.:-((:no::no::no:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní kuřecí směs kuřecí cina s tatarkou kari tatarka kureci s tatarkou a zeleninou pikantní kuřeci směs s hranolky recept když zbydou kuřecí prsa kuřecí nudličky s rýží kečupem a tatarkou čína s hranolky a tatarkou čína s tatarkou

Suroviny: prsa kuřecí, pepř, koření kari, paprika sušená sladká, sůl, olej, cibule, okurky sterilované, kapie sterilovaná, hrášek sterilovaný, omáčka worcesterová, kečup sladký, tatarská omáčka

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí směs s tatarkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XvAl