Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 579 kJ / 855 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,50 g |
Tuky | 5,10 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 48 mg |
Sůl | 0,13 g |
Sacharidy | 165,50 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do hluboké pánve dáme máslo, rozehřejeme a na něj rozlámeme špagety. Po chvíli k nim přidáme propláchnutou rýži, osolíme, opepříme, přidáme chilli a opečeme za stálého míchání.
Krok 2: Pak přidáme nakrájenou zeleninu a zalijeme vývarem. Za občasného míchání dusíme doměkka.
Krok 3: Nakonec vmícháme ořechy a podáváme.
Zveřejněno 31. 1. 2018
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pilaf se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mqO
Moje poznámka
Pilaf se zeleninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7mqO
Nejnovější recepty
Domácí jablečný štrúdl se švestkami
Přidáno před 14 hodinami
Jelení závitky
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní pečená rajčata
Přidáno před 16 hodinami
Špekovo-papriková pomazánka
Přidáno před 17 hodinami
Cuketovo-kedlubnová polévka
Přidáno před 17 hodinami
Domácí kečup z trouby (méně pracný)
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cuketová buchta
mamina58 před 9 hodinami
Dršťková polévka z hlívy
KrisZaezemi před 11 hodinami
Rybičková pěna (pomazánka)
Kajkajak před 12 hodinami
Zelňačka (klasika)
HavranPB před 13 hodinami
Segedínský guláš
Jiri_N. před 14 hodinami
Papriková pasta
lpinkas@seznam.cz před 14 hodinami
Houbové rizoto
Konstantin. před 14 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem, špenátem a sýrovo-smetanovou omáčkou
Konstantin. před 14 hodinami
Vepřová pečeně s batáty, cibulí a jablkem
Konstantin. před 14 hodinami
Debrecínská hrachová polévka
Mici76@seznam.cz před 15 hodinami
Tématické fráze:
zeleninový pilaf,
zeleninové pilaf,
pilaf zeleninový,
pilaf s hlivou ustricnou
Suroviny:
máslo,
těstoviny špagety,
rýže,
sůl,
pepř,
chilli,
vývar zeleninový,
mrkev,
celer řapíkatý,
cibulka jarní,
lusk paprikový,
ořechy vlašské
Komentáře (1)