Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí drůbeží šunka se zeleným pepřem a kapií

Hodnocení receptu je 5,0 (31×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 2. 2018 19:56

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie7 552 kJ / 1 805 kcal
Bílkoviny113,60 g
Tuky143,50 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 329 mg
Sodík 7,58 g
Sůl16,40 g
Sacharidy12,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

V návodu, který byl přiložený u šunkovaru píší,že se musí maso hníst nejméně 30 minut a poté naplněné a uzavřené v šunkovaru nechat v lednici uležet 1-2 dny.

Vyzkoušeli jsme podle návodu a pak i podle sebe. Není to na chuti šunky poznat. Takže hněteme i z jiných druhů masa pouze 10 minut a maso necháváme v míse v lednici odpočinout 24 hodin. Teprve pak napěchujeme do šunkovaru a vaříme.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

8. 2. 2018 08:44

Krása neskutočná,obdivujem ťa, čo všetko vymyslíš.

srettka

8. 2. 2018 06:50

Ty brďo, zas parádní šunka :yes: A já nanda kdysi svůj šunkovar vyhodila, protože se mi první pokus nezdařil. Já si snad zas nějaký pořídím,protože to vypadá jednoduše a velice lákavě <3 a pro zelený pepř mám taky slabost..mňam:-)

hospodyne

7. 2. 2018 21:03

fakt krásná, jak od profesionála:yes::yes: Nádherně růžová. Já Pragandu nedávám, jen trochu cukru, ale zato ji mám " jak mrtvého nos ". To je terminus technikus mojí matky, když je něco nevzhledně bledé.:-)

Simona Skolakova Simona Skolakova

7. 2. 2018 20:37

Aničko,tak to klobouk dolů,šunka je skvostná;-):yes:mám ráda zelený pepř v šunce i třeba koupený métský salám je super se zeleným pepřem.Ale šunka se ti fáákt povedla;-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 2. 2018 20:25

maris: Maruško děkuji:-8:-KDomácí šunka je opravdu moc fajn:yes:U výroby je výhoda,že můžeš různě experimentovat a ladit chutě podle svých představ.Jednu nevýhodu to má a to tu,že je velice brzy snězená:-DMě kdysi na šunkovar navedla Cathleen a jsem ráda,že jsem ji poslechla:-K

maris maris

7. 2. 2018 20:05

Krásně se Ti povedla, já už jsem ji hrozně dlouho nedělala, měla bych ji zase zopakovat;-):-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: drůbeží šunka recept drůbeží šunka domácí šunka drubezi sunka ze sunkovaru recept domácí šunka drubezisunka domácí drůbež drůbeži šunka z šunkovaru drůbeži šunka šunkovar recept drůbeží šunka v šunkovaru kuřeci sunka recept šunka s pepřem recept kuřečí šunka s pepřem teta praganda recept na šunku drůbeží šunka s pepřem recept na domaci kureci sunku recept drubezi sunka recept na drůbeží šunku

Suroviny: stehno kuřecí, voda, sůl, rychlosůl, cukr moučkový, pepř zelený, kapie,

TopRecepty.cz

Domácí drůbeží šunka se zeleným pepřem a kapií

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DDn6