Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Drůbeží tlačenka

Hodnocení receptu je 4,5 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 80 min

80 min (80 min příprava)

4. 12. 2009 09:25

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 014 kJ / 4 783 kcal
Bílkoviny555,52 g
Tuky261,52 g
Vláknina5,90 g
Cholesterol 6,23 g
Sodík 14,21 g
Sůl33,90 g
Sacharidy48,95 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tlačenka ze zbytků proto, že hodně používám drůbeží maso (kuřecí čtvrtky), nakupuju ve velkém a polovinu vykostím o stáhnu z kůže. Tak 10kg měsíčně.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

socatko socatko

23. 2. 2010 18:52

Blecho, uz jsem tu na par rypalu narazila a ty jsi jedna z nich! Ja kdyz varim, tak potrebuju mit v postupu i jak dlouho nechat varit vodu :-D Jsou proste mezi nami amateri, kteri byt radi vari, tak jim to moc nejde, a ja jsem jedna z nich. Jurajdo, nic si z toho nedelejte, krasna tlacenka, zkusim!! Bodicek leti a blechu jsem zaslapla! :-D

Iljusa Iljusa

9. 12. 2009 14:29

Yvetko - krásná tlačenka v řezu ;-)

magdalenka magdalenka

4. 12. 2009 12:02

Ďakujem za receptík, mňa by to nenapadlo, takto zúžitkovať kuracie kože (ja z nich robím "držkovú"). Sporadicky doma robievam klasickú bravčovú tlačenku - pridávam aj cesnak, takže aj sem by som dala. Ale táto musí byť veľmi zaujímavá, určite vyskúšam! +

spagetka spagetka

4. 12. 2009 11:28

Jurajdo, výborný tip:yes:, taky kuřecí čtvrtky nebo půlky nakupuuju ve velkém, stahuju kůže... teď je použiju takto, netušila jsem, že to jde.:-O
Myslím, že o tomhle tento web je, dávat sem své nápady a určitě se najde víc lidí, kteří to využijou ;-) :-p:yes:

blecha

4. 12. 2009 10:52

Pane Jurajdo, to nemá cenu se zbytečně dohadovat.
Nashledanou.

Jurajda

4. 12. 2009 10:44

Pane Blecha, toto není stránka pro profesionální kuře, ale také pro začínající, kteří se učí vařit a neví jak nato. Třeba pro dvacetileté

blecha

4. 12. 2009 10:30

No samozřejmě, nejsem idiot,játra i kůže se dávají do klasických vepřových tlačenek.Zrovna tak se kůže dávají i do sulcu(huspeniny), někdo dává mleté někdo krájené,já je dávám napůl.
Doufám,že Vám vysvětlení stačí,ještě se mne můžete zaptat proč se tam ty kůže dávají.K vůli ztuhnutí.
S pozdravem
Blecha

Jurajda

4. 12. 2009 10:24

Pane Blecha, zkuste se zaregistrovat a poslat svůj vlastní recept. Pak možná vaše diskuze bude mít význam. Kdybych změnil jen druh masa, třeba z kočky, stejně by jste nevěděl co s tím máte dělat.

Jurajda

4. 12. 2009 10:17

Není. je to úplně jiná příprava. věděl by ste co s těmi vepřovými kůžemi a drůbežími játry máte dělat?

blecha

4. 12. 2009 10:01

Pane Jurajdo, vždyť je to to samé jak Vaše Chutná tlačenka, jen je tam jiné maso.
Doufám,že nebudete zítra prezentovat tlačenku z klokaního masa nebo z jiného.
Takovéhle recepty jsou zbytečné.Stačí napsat jedenzákladní a přidat seznam záměn.
S pozdravem Blecha z Frenštátu

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí tlačenka krůtí tlačenka krůtí tlačenka recept kuřecí tlačenka recept tlačenka recept tlačenka tlačenka ze slepice kuřecí tlačenka klasická recept recept krutí tlačenka tlačenka kuřecí tlacenka z drubeziho masa recept na krůtí tlačenku drůbeží kůže recept kuřecí tlačenka tlacenka z kurete drůbeží tlačenka-recept drubezitlacenka recepty kureci tlacenka hydinova tlacenka drubeží huspenina

Suroviny: maso drůbeží, vejce, vejce, kabanos, pepř, sůl, majoránka, kmín drcený, koření grilovací, vegeta, játra drůbeží, kůže vepřová

TopRecepty.cz

Drůbeží tlačenka

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XVO