Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 325 kJ / 78 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,28 g |
Tuky | 0,23 g |
Vláknina | 3,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,55 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 13,20 g |
Postup přípravy
Pečeme asi hodinu a půl při 200°C a průběžně poléváme vypečenou šťávičkou z uzeného masa. Pokud bychom měli pocit, že se marináda na kuřeti připaluje, zakryjeme pekáč alobalem.
Zveřejněno 14. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Moje poznámka
Marinované červené kuře
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8qko
Nejnovější recepty
Třešňový džem s rumem
Přidáno před 2 hodinami
Jahodové carpaccio
Přidáno před 7 hodinami
Jahodové košíčky
Přidáno před 14 hodinami
Třešňový koláč s pudinkem
Přidáno před 14 hodinami
Nepečená roláda z kakaových palačinek
Přidáno 8. 6. 2025 08:21
Salát s chřestem a jahodami
Přidáno 7. 6. 2025 17:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Mrkvový krém s kari
Jan Nemec před 11 hodinami
Třešňové muffiny s čokoládou
xjanax před 12 hodinami
Kuřecí řízečky v pařížském těstíčku
gabikka před 13 hodinami
Bezinkový sirup
KaterinaRimanova před 13 hodinami
Mufiny z jablečného těsta
Pechova.veronika84 před 14 hodinami
Sýrové karbanátky
tynaztyna před 14 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Kiki2612 před 14 hodinami
Churros s čokoládou (Čuros)
Kiki2612 před 14 hodinami
Domácí rohlíky
Gabriela99 před 15 hodinami
Tématické fráze:
marinované kuře,
červené kuře,
kuře marinované,
kuře s fazolkama,
kuře na červeno recept,
jak marinovat kuře,
kuře v červené omáčce,
recepty z vepřových ocásků,
recepty na marinovane maso,
uzeny veprovy ocasek,
kuře s červenou omáčkou,
marinované pečené kuře,
marinovane kure pečeně,
pečené marinované kuře,
recept na červené kuře,
uzene marinovane kure,
jak marinovat kuře na uzeni,
kuře na červené omáčce,
jak upeču uzeny stehna,
marinované kuře v sojové omáčce
Suroviny:
stehno kuřecí,
ocas vepřový uzený,
protlak rajčatový,
česnek,
omáčka sojová,
sůl
Komentáře (7)
V tomhle výše popsaném případě se ale tak nějak příjemně snoubí uzená chuť se sladkou rajčatovou a hozené do česnekova to dostává další chuťový rozměr...
Děkuji za body a hezké komentáře...