Suroviny
Porce: 4-5 porcí
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 655 kJ / 1 352 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,96 g |
Tuky | 31,34 g |
Vláknina | 30,40 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 187,60 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Gratinované brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R6v
Moje poznámka
Gratinované brambory
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2R6v
Nejnovější recepty
Květákové karí placičky
Přidáno před 4 hodinami
Chuťovka z červené řepy a brynzy
Přidáno před 6 hodinami
Kedlubnová polévka
Přidáno před 14 hodinami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno 2. 5. 2025 18:49
Pizza Valencia
Přidáno 2. 5. 2025 15:03
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno 2. 5. 2025 11:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Valašské frgály
bodie před 26 minutami
Kapr na zelenině
Blofas před 1 hodinou
Mokrá kokosová buchta
Surmei před 2 hodinami
Kuřecí stehna s bylinkami a šunkou
E. J. K. před 3 hodinami
Rebarborový koláč se sněhovou čepicí
chocho před 3 hodinami
Malinový koláč s pudinkem
Kamil1 před 4 hodinami
Povidlové koláče z kynutého jogurtového těsta
zujara14 před 4 hodinami
Honzovy kynuté buchty
Marcela0123 před 5 hodinami
Výborné lasagne
Hansenka před 5 hodinami
Jogurtová bábovka
Cerpes před 5 hodinami
Tématické fráze:
gratinované brambory,
gratinované brambory recept,
recept na gratinovane brambory,
gratinove brambory,
gratinovaný brambor,
recept gratinované brambory,
gratinované brambory s parmazánem,
recepty gratinované brambory,
gratinované,
gratinované brambory top recepty,
gratinovaný brambory,
grafinované brambory,
brambory gratinované,
vše o vaření gratinované brambory,
granitované brambory,
brambory s parmazánem,
recepty brambory,
ratinované brambory,
gratinované brambory se žampiony,
gratinovane brambory recepty
Suroviny:
brambory,
cibule,
sýr tvrdý,
šlehačka,
olej,
sůl,
pepř,
kmín celý
Komentáře (6)