Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 366 kJ / 565 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,61 g |
Tuky | 52,37 g |
Vláknina | 7,04 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 88 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 17,40 g |
Postup přípravy
Krok 1: Troubu předehřejeme na 220° C.
Očistíme a nakrájíme čerstvou zeleninu, mraženou propláchneme na sítku a necháme okapat (měla jsem fazolky a květák z mrazáku).
Očištěné porce ryby osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Na větší kus alobalu stříkneme nebo nakapeme olej, položíme 2 kousky ryby, postříkáme olejem i vršek a přidáme čerstvé bylinky. Krok 2: Alobal uzavřeme shora i obou bočních stran několikerým přeložením a spojem vzhůru dáme do zapékací misky.
Vložíme do předehřáté trouby na 12-13 minut. Současně čerstvou zeleninu předvaříme 4 minuty v páře a všechnu i mraženou dáme do hlubší pánve na rozehřáté máslo. Osolíme, přidáme špetku sušených bylinek nebo použijeme namíchanou bylinkovou sůl a orestujeme. Krok 3: Podáváme s vařenými bramborami, rybou v papilotě nebo ji vyndáme a poklademe na talíř se zeleninou.
Kdo má rád vaření v jednom hrnci, může dát na alobal brambory i zeleninu, na to porce ryby, uzavřít a dělat společně, pak podáváme celou papilotu otevřenou na talíři.
Očistíme a nakrájíme čerstvou zeleninu, mraženou propláchneme na sítku a necháme okapat (měla jsem fazolky a květák z mrazáku).
Očištěné porce ryby osolíme, opepříme a pokapeme citronem. Na větší kus alobalu stříkneme nebo nakapeme olej, položíme 2 kousky ryby, postříkáme olejem i vršek a přidáme čerstvé bylinky. Krok 2: Alobal uzavřeme shora i obou bočních stran několikerým přeložením a spojem vzhůru dáme do zapékací misky.
Vložíme do předehřáté trouby na 12-13 minut. Současně čerstvou zeleninu předvaříme 4 minuty v páře a všechnu i mraženou dáme do hlubší pánve na rozehřáté máslo. Osolíme, přidáme špetku sušených bylinek nebo použijeme namíchanou bylinkovou sůl a orestujeme. Krok 3: Podáváme s vařenými bramborami, rybou v papilotě nebo ji vyndáme a poklademe na talíř se zeleninou.
Kdo má rád vaření v jednom hrnci, může dát na alobal brambory i zeleninu, na to porce ryby, uzavřít a dělat společně, pak podáváme celou papilotu otevřenou na talíři.
Zveřejněno 14. 11. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ryba dělaná v papilotě a zelenina na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0QA7
Moje poznámka
Ryba dělaná v papilotě a zelenina na másle
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0QA7
Nejnovější recepty
Meruňkový koláč
Přidáno před 6 hodinami
Rýže s kuřecím masem, pečenou dýní a květákem
Přidáno před 7 hodinami
Cuketové lečo s klobáskou
Přidáno před 11 hodinami
Třešňová zmrzlina s jogurtem a třešňovým toppingem
Přidáno před 13 hodinami
Pečený česnek uchovávaný v oleji
Přidáno před 15 hodinami
Krevety na víně, česneku a s rajčátky
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Úžasný tvarohový moučník ke kávě
Petik05 před 2 hodinami
Koprová polévka s tarhoňou
lenka64892 před 4 hodinami
Záhorácký závitek
HanaS92 před 4 hodinami
Fazolkové lusky na smetaně
Sahula před 4 hodinami
Makronky
mares-mikulas před 5 hodinami
Pečené brambory s parmazánem
vanilj před 7 hodinami
Báječný perník
Lunaskira před 8 hodinami
Čínská "červená" polévka
Sporerova před 8 hodinami
Kefírová buchta s krémem
veronika_straka před 10 hodinami
Halušky s brynzou
Lupcina před 11 hodinami
Tématické fráze:
zelenina na másle,
recepty ryby,
ryba recepty,
zelenina na na másle recept,
zelenina na másle recept
Suroviny:
ryba,
citron,
olej olivový,
máslo,
mrkev,
brokolice,
fazolky zelené,
květák,
pepř,
sůl,
bylinky,
koření oregáno
Komentáře (1)