

Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
Suroviny 2 porce
- 500 g vepřové panenky
- 300 g celých fazolek mražených
- 100 g másla
- olej
- sůl, pepř
Postup přípravy receptu
Rozpustíme máslo, přidáme fazolky osolíme a dusíme doměkka.
Panenku nakrájíme na 1,5 cm silné plátky a na hodně rozpáleném oleji restujeme z každé strany 3 minuty.
Panenku vyndáme na prkénko, necháme pár minut odpočinout.
Fazolky dáme na talíř, položíme na ně panenku a necháme každého, ať si na talíři osolí a opepří dle své chuti.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Vepřová panenka a fazolky dělané na másle
-
Hezké čisté chutě
včetně dochucení až na talíři...
( Já bych jen panenku upravovala vcelku a po odpočinutí nakrájela...ale to je spíš o zvyku...)