Vepřová panenka a fazolky dělané na másle

Minutky Doba přípravy: 30 minut 1 názor

Minutky Doba přípravy: 30 minut 1 názor

Suroviny 2 porce

500 g vepřové panenky
300 g celých fazolek mražených
100 g másla
olej
sůl, pepř

Postup přípravy receptu

  1. Rozpustíme máslo, přidáme fazolky osolíme a dusíme doměkka.

  2. Panenku nakrájíme na 1,5 cm silné plátky a na hodně rozpáleném oleji restujeme z každé strany 3 minuty.

  3. Panenku vyndáme na prkénko, necháme pár minut odpočinout.
    Fazolky dáme na talíř, položíme na ně panenku a necháme každého, ať si na talíři osolí a opepří dle své chuti.

Komentáře k receptu Vepřová panenka a fazolky dělané na másle

  • Eja57 Eja57

    Hezké čisté chutě:yes: včetně dochucení až na talíři...
    ( Já bych jen panenku upravovala vcelku a po odpočinutí nakrájela...ale to je spíš o zvyku...)

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová panenka na fazolkách recept na vepřovou panenku panenka a fazolky vepřová panenka z fazolemi veprova panenka a fazolky recepty vepřové panenka fazolky a dipem vepřová panenka recepty panenka na fazolkach