Hokkaido polévka s jablky

tejaja Kuchařka: tejaja

Polévky 0 názorů

Suroviny

1,5 kg dýně Hokkaido
3 jablka
1 cibule
2 stroužky česneku
1 lžíce kari
1 lžička zázvoru
citronová šťáva
olej
sůl
jogurt
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji za stáleho miešania restujeme 2-3 min nakrájanú cibuľu, plátky cesnaku, kari a zázvor.

  2. Pridáme na kocky narezanú dyňu a jablká. Zalejeme vodou a varíme cca 20 min. Potom polievku rozmixujeme.

  3. Osolíme, dochutíme citrónovou šťavou.
    Podávame s lyžicou jogurtu a niekoľkými plátkami jabĺk.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílel již 1 kuchař

Ohodnoťte recept: Hokkaido polévka s jablky

K receptu nejsou žádné komentáře.

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít