Snadný jahodový dort
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 14 627 kJ / 3 496 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,03 g |
Tuky | 166,71 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 547 mg |
Sodík | 351 mg |
Sůl | 1,18 g |
Sacharidy | 410,63 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Velikost hrnku 250 ml. U želatiny a želé se řiďte návodem na přípravu. Mouku je možné namíchat hladká bílá špaldová a hladká celozrnná špaldová v poměru 4:1.
U narozeninových dortů používám klasický piškotový korpus se sněhem. Tento korpus je jednoduchý a rychlejší a je také chutný :-)
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 6 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 7 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 7 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 9 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 15 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Tofu se smetanou
Stepazdepa uvařil před 3 hodinami
Bábovka z podmáslí
daninako uvařila před 3 hodinami
Rychlý koláč z kyselého mléka.
Adlla uvařila před 3 hodinami
Čočka nakyselo s vejcem
Kattyy uvařila před 3 hodinami
Domácí kmínový chleba
gabriella18 uvařila před 4 hodinami
Chléb z ovesných vloček
Monysek.w uvařila před 4 hodinami
Vláčné mrkvové cookies
MonikaHo uvařila před 6 hodinami
Buchta - prošívaná deka
Evik.ka uvařila před 6 hodinami
Extra rychlé lívance
MarketaPe uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Věděli jste, že každá sněhová vločka je orgininál? Jedinečnou sněhovou vločku můžete nabídnout i svým blízkým
Milujeme retro! Kuchyně našich babiček a maminek zdobily remoska, cibulák i hliníkové příbory, stále je používáme
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Suroviny: cukr krystal, vejce, mléko, olej, mouka hladká, kakao, prášek do pečiva, cukr vanilkový, mouka hrubá, smetana ke šlehání, tvaroh, cukr moučkový, želatina, jahody, jahody, cukr, voda
Snadný jahodový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/R3yV
0 názorů